Therese Wickman

GLÄDJETJUTET FRÅN KIDH NÄR HAVSSKÖLDPADDAN DÖK UPP FRAMFÖR OSS!

Vill börja med att säga TACK! Dom flesta av er som följer mig är alltid lika goa, glada och kärleksfulla mot mig och ni har öst mig med positivitet sedan den där negativa kommentaren om min kropp.

Jag förstår inte varför vi måste kommentera varandras kroppar, lägga negativa kommentarer oavsett om man är smal, knubbig eller tjock? ? Det är väl inte där hjärtat sitter eller ens personlighet?

Just nu sitter jag på en solstol, vid sidan av barnpoolerna och håller ett öga på mina blötdjur. Idag är sista dagen på båten och i morgon är det dags att kliva i land igen i Fort Lauderdale och bila upp till Orlando där vi ska spendera våra sista dagar på denna otroliga resa..

Under veckan som gått har vi hunnit med stopp vid Bahamas, Jungruöarna och St Maarten. Alla tre helt fantastiska öar som taget ur filmer. Så otroligt vackert att det är svårt att begripa. Jag har rest en del och jag må nästan kunna påstå att detta slår det mesta. För att inte tala om havet? Denna turkosa färg har jag inte varit i närheten av varken i Grekland, Thailand eller Malaysia som även dom har otroligt vackert hav. men detta är något extra…..

När vi var på Jungfruöarna tog vi en snorkelutlykt för att simma med havssköldpaddor. Vilken upplevelse och barnen älskade det, jag med för den delen!

Jag trodde först dom skulle tycka det var lite otäckt att snorkla, men till min förvåning klarade dom det utan minsta lilla frågetecken och Kidh simmade runt och sjöng, ropade och pratade i sin snorkel så det hördes en bra bit bort.. Ni kan bara tänka er glädjetjutet han lade av i sin snorkel när en stor havssköldpadda dök upp precis framför oss så vi kunde beröra den?

IMG_1227

IMG_1232

IMG_1237

IMG_1192

IMG_1280

IMG_1291

IMG_1308

IMG_1302

Vi hörs senare, ska b.la besvara alla era frågor om resan, resväskor mm och berätta mer om våra dagar. Nu ska jag hoppa i poolen och leka med barnen. Bäst att passa på, om mindre än en vecka är man i kalla Sverige igen!

Puss & kram, och du, tack igen för att du sprider så mycket positiv stämning här inne <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.