DET EFTERLÄNGTADE FREDAGSMYSET! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

DET EFTERLÄNGTADE FREDAGSMYSET!

Hej och hallå vännen!

#samarbete #polarbröd

På frågan om hur vi har det här borta på andra sidan jordklotet? Bra tack!! 😉

Nu vill jag ställa en fråga till dig. 🙂 På fredagar när kvällen närmar sig hur pigg är du då?
Ska jag vara ärlig är jag helt sänkt när Fredagskvällen närmar sig. Efter en lång vecka av jobb och förskola/skola för barnens del lägger vi siktet på Fredagsmyset, att kunna krypa upp i soffan, ta fram en stor frukttallrik och se Fångarna på Fortet tillsammans. Men så var det de där med middagen? Att hitta ork och lust till att tillaga någon måltid tar emot och jag letar gärna efter enkla och snabba måltider att fixa som jag och barnen också lätt och roligt kan göra tillsammans! Här kommer ett tips som vi gjorde förra fredagen! Vi slog till på en rätt som senaste månaden blivit lite av en favoriträtt här hemma under helgen. Vi har bytt ut Tacosen mot egna hemmagjorda Minipizzor.

Det är  gott att slänga på färska råvaror på Polarbröds Sund & God Vete och bara skjuta in i ugnen. Framför allt kan man äta med gott samvete mot samvetet när man trycker i sig en köpt och flottig Pizza.

För det första är alla ingredienser vi har på pizzan nyttiga och sedan är brödet vi använder nyckelhålsmärkt och med låg sockerhalt.

När vi tidigare tillagat denna rätt har vi använt oss av Sund & God Råg, men i Fredags provade vi på Polarbröds nyhet Sund och God VETE i stället och det var minst lika gott 🙂

IMG_0931

IMG_0941

IMG_0943

IMG_0930

IMG_0947

IMG_0949

I samarbete med Polarbröd vill jag tipsa er om att du just nu kan gå in på Polarbrödsproduktsida HÄR och spela Mackman och samtidigt ta chansen att vinna massa brödcheckar. Förena nytta med nöje så att säga 😉

 

Vilken är din familjs favoriträtt att tillaga en fredagskväll??

Ta hand om dig.

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons