KARIBIENKRYSSNINGEN ÖVERTRÄFFAR ALLA FÖRVÄNTINGAR! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

KARIBIENKRYSSNINGEN ÖVERTRÄFFAR ALLA FÖRVÄNTINGAR!

Hej och hallå vännen!

Jag vet inte om jag med ord kan  förklara Båten och denna påbörjade resa på något rättvist sett? . Detta överträffade alla mina förväntingar att jag just nu saknar ord, bokstavligt talat!

Jag kommer försöka ta så mycket bilder jag kan från båten, förklara vad som finns och svara på dom frågor jag fått från er om denna resa 🙂 Kommer ni på fler frågor nu, så skriv dom gärna här nedan i kommentarsfältet…

Vi hoppade på båten i Söndags vid lunch. Efter att ha kommet ner till ett kallt Florida med spöregn var vi ganska besvikna och i stället ivriga att få  hoppa på Båten och dess tur. Det gav oss lixom ett hopp om att vi kanske var på väg mot bättre väder och förmodligen en hel del mer att göra än att sitta instängda i ett hotellrum, hela gänget undangömda kylan och regnet då vi alla i nästintill enbart har sommarkläder med sig..

I går kom vi fram till vårt första stopp, vilket var Bahamas. Ljuvligt ställe som jag önskar vi hade kunnat stanna kvar lite längre på. Men med dom strikta tiderna att hålla kring båtens turschema kunde vi bara stanna till på Bahamas från 7-13:30. Men vi hann ändå få se en del av det vackra som Bahamas hade att erbjuda 🙂

IMG_1066

IMG_0984

IMG_1057

IMG_0988

Det blåste kraftigt på vissa ställen under våra timmar i land på Bahamas, vilket syns på vågorna 🙂

IMG_1009

IMG_1006

IMG_20170131_101652

Kommer fler inlägg senare, nu ska vi i väg och äta lunch och sedan smita i väg på en Is show här på Båten med Dragon the trainer..

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nathalie Karlsson

  Kära M,
  Vem är du att säga något sådant. Therese får exponera så mycket hon vill. Jag tycker det är fantastiskt att en så vacker kvinna som Therese visar sin kvinnligt kurviga och fina kropp.

  Och till dig Therese: Fortsätt va precis som du är och se ut som du vill, du är underbart vacker! ❤ Hoppas ni får en fortsatt fantastisk resa du och barnen 😘

 2. Nilla

  M, Vem du nu är, Kryp ner under stenen du kom i från, och stanna där tills du lärt dig hur man uppför sig. Alla människor har rätt att klä sig exakt hur man vill. Lång, kort, gammal, ung. Svart, vit, tjock eller smal. Det är deras val, inte ditt och ska inte ens kommenteras. Antar att du har stora problem med din egen självkänsla. Det finns psykologer för sådant.

  1. theresewickman
   theresewickman

   Så du tycker jag har för stora ben för att gå i bikini? Säg mig? Hur tycker du jag ska gå klädd på stranden??

   1. Lina

    Fyfan vilken kommentar. Behåll det för dig själv snälla! Det är bara för att trycka ner du skriver sånna kommentarer. Världen jade varit mycket bättre utan människor som dig som bara trycker ner för att själv må bättre, trött på sånt!!

    Therese’s ben är ursnygga! Hela du är ursnygg Therese! Den här “M” är bara avundsjuk.. ❤

   2. Linda

    Hon skrev för att exponera dom, Inget med hur du går klädd på stranden. Helt valfritt och lika så exponering ,men du svarade med någon som inte alls handlade om hennes kommentar. Kram

    1. theresewickman
     theresewickman

     Exponering? Vilket betyder att jag inte skulle få ta en fin bild på stranden och lägga upp på mig i bikini för att mina ben skulle vara för stora? Så det mest rätta enligt Ms kommentar vore att inte visa den för någon? Då funderar jag vilka som har rätt att visa sina semesterbilder i bikini?

  2. Alexandra

   Känner du dig nöjd nu när du skrivit den kommentaren M? Har du någonsin tänkt på att den som får en sådan kommentar kan.bli ledsen? Nej det har du antagligen inte. För då hade du inte skrivit en sådan kommentar. Har man inget positivt att säga kan man lika gärna vara tyst. Och det tycker jag du ska vara.

   Therese bry dig inte om vad M skriver. Låt inte en idiots kommentar påverka dig.

  3. Ellen Färnström

   För kraftiga ben? Vem har bestämt vart gränsen går tlll vad som är FÖR kraftigt? De allra flesta av mina PT klienter kämpar för att få kraftigare lår, det är sexigt med former!! Therese du ser fantastisk ut i din bikini 😍👌🏽

  4. Lizzy

   Att du inte skäms!! Therese är vacker och alla ser vi olika ut. Sån kommentar är ju bara då dumt!! Som sagt!! SKÄMS!!

  5. Nathalie Karlsson

   Kära M,
   Vem är du att säga något sådant. Therese får exponera så mycket hon vill. Jag tycker det är fantastiskt att en så vacker kvinna som Therese visar sin kvinnligt kurviga och fina kropp.

   Och till dig Therese: Fortsätt va precis som du är och se ut som du vill, du är underbart vacker! ❤ Hoppas ni får en fortsatt fantastisk resa du och barnen 😘

  6. Cecilia

   Du har lite för lite social förmåga och allmänt hyfs för att läsa och kommentera på bloggar. Var vänlig sov på saken och gör om gör bättre. Trevlig fredag på dig “M”.

   “Beachbody” = Have a body, go to the beach. Done!

  7. Jessica

   Jag fick lära mig när jag vara LITEN att har jag inget snällt att säga så behöver jag inte säga det alls!! Du vuxna människa som sitter bakom ett tangentbord anser att du får skriva precis vad som helst, du borde skämmas!! Väx upp och lär dig bete dig som folk!!
   Therese- du är så fin och du ska inte lyssna på såna nättroll som M!!

  8. Annika K

   M

   Är du dum på riktigt!!!??? Vilken djävla idiotkommentar!!!

   Therese Du är jättefin <3 Skit i den där M.
   Kraaaam

Annons