ATT TRÄFFA PÅ LEONARDO DICAPRIO! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

ATT TRÄFFA PÅ LEONARDO DICAPRIO!

I kväll vankas det middag här på båten, dock ingen vanlig middag utan Galamiddag. När jag fick reda på genom Pappa och hans fru som bokat resan att vi vid två tillfällen under resan skulle behöva klä oss för Gala fick jag lite smått panik. För det första hade jag ingen riktigt “fin” klänning att tillgå i garderoben och sedan bara tanken att sitta på en stor båt, med massor av folk på riktiga galamiddagar. Kunde bara se framfor mig hur det skulle vara. Ni vet i filmen Titanic, när dom sitter  uppklädda till öronen, dricker och äter fint på båten. Dock får vi hoppas att alla passagerare får sova i hytter och inga behöver bo bland råttor på nedre däck 😉

Tänk om jag skulle hitta Mr Dicaprio på plats 😉 Det ni, det hade varit en upplevelse i sig..

Ne  nu får jag sluta tramsa runt. Galamiddag vankas!

klänning modehuset

modehuset 2

Köpte klänningen i ren panik samtidigt som jag köpte mina vinterskor hos Modehus, men jag måste påstå att det blev ett riktigt bra panikköp. Sitter som en smäck!

Förövirgt, vi har det helt fantastiskt här, dock har jag inte kommit in i tidsskillnaden ordentligt än, men det kommer väl och så har jag bränt mig på bröstet. Men det är värdsliga saker just nu 🙂

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons