Therese Wickman

NÄR TIDEN UTVISAR VAD SOM VERKLIGEN BETYDER NÅGOT!

Nyår , själva nyårsafton kan i mina ögon vara en anings överskattat. Förr innan barnen kom så väntade man på den där perfekta inbjudan till en uppskattad fest och man ville verkligen att allt skulle vara perfekt, outfiten, maten, drycken, sällskapet ja allt!   Att fira in det nya året var en av dom viktigaste dagarna på året!

Nyår var och är en viktig stund och som ung tror jag faktiskt aldrig att jag firade in ett Nyår med ett WOW , även om festerna vart stora eller mäktiga och man hade väntat och längtat i månader..

Men med åren, tiden och åldern så har jag insett att dom där maffiga festerna inte har betytt något, inte för mig i allefall. För mig har Nyårsfesterna blivit betydligt bättre sedan jag fick mina barn. Numera firar man in det nya året ganska litet och intimt, men några nära vänner med familj  som vi bryr oss väldigt mycket om, där vi tillsammans kan laga kvällens middag, spela sällskapsspel lite avslappnat, där det inte behöver vara massa krusiduller där barnen gärna kan få korv med bröd om dom så önskar till nyårsmiddag och där vi skålar in det nya året skrattandes, nöjda, trötta, mätta och belåtna och ibland har till och med myskläderna åkt på innan vi välkomnat det nya året. 😉

I år blev det ett sånt där värdefull avslut på året som kommer bevaras som rika minnen!

Vi träffades hemma hos våra vänner iklädda myskläder för att bada bastu och göra ordning oss där. tillaga middag tillsammans, mysa, umgås, låta barnen leka tills dom slocknade och där vi sprang runt i trädgården vid 12 slaget och skrek gott nytt år, fyra vuxna och tio barn 😉  När barnen sov satt vi vuxna uppe och spelade sällskapsspel fram till 3 tiden på natten. Man visste att man levde dagen efter då vi valde att sova kvar och med tio barn i samma hushåll är det svårt att få många timmars sömn 😉 Men som man säger, det är bara nyår en gång om året 🙂

Blev tyvärr inte alls många bilder från vårt firande. Eller tyvärr och tyvärr det var för att jag glömde bort kameran helt för vi hade det så skoj!

IMG_9492

IMG_9496

IMG_9500

Hur firade du in det nya året och vad är ett perfekt Nyårsfirande för dig?

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Det perfekta nyåret är nu när man har barn. Det var jag , min man å våran son hemma hela kvällen i myskläder och god hämtmat. Sonen slocknade vid 21 , jag å mannen pussades vid 12 slaget framför fyrverkerierna i fönstret sen somnade jag ? En perfekt start på nya året är med de allra närmsta som betyder mest ?

    1. Daisy

      Jag sambon och sönerna åt god mat, spela bingolotto, tvingade i oss varsin klunk champagne kl 12 och njöt när de va gjort och vi fick lägga oss ?? outfiten va mysbyxor, raggisar och en tshirt som mini spydde ner efter första amningen. En helt perfekt nyår om jag får säga de själv ?