Therese Wickman

EN INBLICK HOS KILLEN!

Lovade er i ett tidigare inlägg att visa er dom nya fina inredningsdetaljerna som tillkommit i Kidhs rum!

IMG_9484

LekMattan, den fina björnen på väggen, drömfångaren och den supercoola lightboxen med massiv av olika texter på är det nya i Kidhs rum. Kan inte få nog av detaljer och inredning till barnrummen 🙂

IMG_9476

Dessa saker var en Julklapp och om jag inte minst fel var alla produkter från Jollyrooms nya märke Minitude.

Fick nyss viskat i mitt öra att Mattan som Kidh fick just nu ligger på över 30% i rea 😉

IMG_9477

Tycker du om att fixa och dona i barnens rum? Jag älskar det verkligen och om tiden fanns skulle jag kunna hålla på i deras rum flera timmar om dagen.

Kommer i håg när jag var mammaledig, då tog jag ofta många timmar i veckan åt att pyssla, inreda och möblera om i deras rum. Saknar den tiden ganska ofta…

Vill ni kanske se mer från barnens båda rum?

Nu ska jag och barnen titta på S.O.S sällskapsresan. Ungarna har vänt en smula på dygnet under denna julledighet och har numera gjort mig sällskap på kvällarna i tv soffan, vilket resulterat i frukost runt elva tiden 😉 Ganska skönt det med i mellan åt. Men direkt efter Nyår så blir det tidiga kvällar i säng  för ungarna igen så det inte blir så stor omställning när det väl är dags för skolan att starta igen!

Ha en bra kväll!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Åå så fint rum han har!
    Jag hade med tyckt det varit roligt att greja i barnens rum. Men vi har så fula tapeter! Längtar verkligen till vi äger ett hus så det blir roligt att fixa och dona!
    Vill gärna se mer av rummen!