Therese Wickman

MÅNGA HETA DISKUSSIONER!

Sitter och tittar på musikhjälpen på tvn och känner igen flera ansikten som ploppar upp i rutan. Örebro känns så stort men ändå är det många ansikten på både små och stora man känner igen från Kärlekenstorg här i stan….

Måste verkligen försöka hitta en lucka att smita dit igen innan Söndag , barnen blev helt fascinerade av Glasburen och har önskat sedan vi var där i Måndags om att få åka tillbaka….

Bor du i närheten,? Har du varit uppe på stan?

I morse fick jag se världens sötaste lilla Pepparkaka som tillsammans med sina kompisar gick ett Luciatåg för oss föräldrar och sjung så det stod härliga till. Han var så stolt när han stod där uppe och fick visa vad han övat på i flera veckors tid och det där leendet han hade på läpparna där och då hade jag gjort vad som helst för att få ha på kort att minnas tillbaka på…  Oslagbart! Min lilla pepparkaka, så glad, så extremt stolt. Tror han lyfte minst en meter under uppträdandet!

IMG_8940

IMG_8937

Julgranen gör sig bra i vardagsrummet och nu i helgen ska jag se till att alla klappar kommer under Granen.

Det är många diskussioner kring det där med Julgran och jag tycks mig se att fler och fler får upp sina granar tidigare för varje år?

Som liten hade vi som tradition att klä granen dagen innan Julafton och på den tiden gjorde nog alla det som en väldigt stark tradition? Kändes som om man gjorde allt dagen innan? Klä Granen, baka julgodis, griljera Julskinka mm. Hur han man?

Sedan jag fick mina barn har jag startat en egen traditionen genom att klä Julgranen dagarna kring Lucia för att känna att man hinner njuta lite av allt det fina innan Julafton kommer om man efteråt helst av allt vill slänga ut allt med en gång.. Alla är vi olika så berätta gärna hur ni gör?

Nu måste vi åka, vi ska åka hem till Mormor en stund <3

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. theresewickman

      Hej! Vad kul att du önskar det. Absolut det ska jag fixa i nästa vecka då jag tar hem barnen på Jullov! KRAM