NYFIKNA SJÄLAR HÄR & DÄR! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

NYFIKNA SJÄLAR HÄR & DÄR!

Har du haft en fin första advent?

När barnen kom hem nu i eftermiddags så satte vi igång direkt med att dra fram det sista julpyntet, granen får dock vänta fram till Lucia någon gång, men små tomtar fler stjärnor osv kom fram så nu är det julkänsla delux här hemma..

Inget kunde heller undgå dom små nyfikna ungarna att jag fått upp alla paket i årets Adventskalender, så efter julstöket fick dom självklart öppna sina paket. Som dom längtat efter denna dagen och till på Torsdag då det är första December och nedräkningen fram till Julafton börjar på allvar 🙂

Efter vi pyntat hörn & vrå & öppnat paket så satte barnen igång med att dekorera årets pepparkakshus medan jag slängde ihop en saffranskaka till kvällens adventsfika som vi avnjöt framför den gamla julkalendern Mysteriet på Greveholm. Efter fyra avsnitt ville barnen se fler, fler och fler, men då klockan drog iväg så fick det blir natti natti och ladda för skola och förskolan i morgon igen.

IMG_8637

IMG_8638

IMG_8640

Nu sover barnen gott i sina sängar & jag tänkte ta mig en skinkmacka med Julmust och sedan se en film innan sängen kallar!

Hoppas  du haft en fin dag!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ylva

  Jag tycker du julpyntar alldeles för tidigt. Det är inte jul förrän om nästan fyra veckor. Julpyntet hinner bli dammigt och barnen är trötta på julen när den väl kommer. Till advent ska ljusstakar och stjärnor upp. Resten får vänta tills julveckan

  1. theresewickman
   theresewickman

   Vilken tur att vi alla är olika och gör som man själv tycker är bäst 🙂 Här hemma tröttnar vi absolut inte på julen utan njuter av den enda fram till julafton… Dock slänger jag gärna ut alla julgrejor dagen innan Nyår, då är det nytt år och allt gammalt och juligt ska helst ut. Granen kan få vara kvar någon vecka till för den kommer inte in fören någon veckan innan Julafton!