Therese Wickman

VAD FÖREDRAR DU?

Godmorgon vännen min. Har du haft en fin helg?

Måndag och ny vecka och denna vecka är det faktiskt en hel del inplanerat. Mycket jobb, men också roligheter inom jobbet som tar oss till Stockholm några gånger den här veckan. Kan bli spännande och förhoppningsvis väldigt trevligt 🙂 Hur ser din vecka ut?

Till något helt annat. Jag är bäst på att byta samtalsämne, fråga bara några av mina vänner, dom blir galna på mig i bland och hänger inte alls med i mina svängar från ett ämne till ett ämne. Men det är lite så jag är och det har dom lärt sig vid detta laget 😉 I allefall, jag har fått enorma problem med min hy. Eller fått och fått jag har nog alltid haft acne och med åren trodde jag det skulle försvinna men tänk så fel jag hade, det har med åren snarare blivit värre? Fler som upplevt samma sak?

Är med handen på hjärtat riktigt dålig på att tvätta ansiktet och rengöra det på rätt vis och somnar allt för ofta med smink kvar. Jag vet inte alls bra. Men tänk så bra att  jag nu tänkt ta tag i det 🙂 Beställde någon rengöring samt en borste jag tänker använda mig av nu varje dag i ansiktet ,så får vi se om det blir någon skillnad Hoppas såklart det!

. Jag som är så extremt snål när det kommer till produkter till mig själv ( varför är det oftast så) hittade bra saker till billigt pris på Parfym.se. Slank visst med lite nya hår produkter (älskar stora flaskor) och lite smink i samma beställning. Tänk så det kan gå 😉

IMG_8331

Föredrar du stora flaskor med pump när du tvättar håret eller vill du hellre ha små flaskor, dom mer vanliga?

Jag har på senare år börjat köpa stora flaskor, upplever att barnen lättare kan pumpa ut rätt mängd på det viset Jag har vid flertal tillfällen tidigare varit med om att barnen vänder på shampooflaskan, trycker till och sen hör man OJ, mamma, det var inte meningen och så var nästan hela flaskan tom 😉 Någon som känner igen? 😉

Önskar dig en underbar dag, nu ska jag slänga in en maskin tvätt och sedan sätta igång dagen.

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jessica

    Var noga med att byta örngott regelbunder, helst var 4e dag. Man får renare hud då, med tanke på att du inte sover med dödahudceller,svett osv.

    Något som också är viktigt är vitaminer, en allmän vitamin för kvinnor är bra :). Lycka till!