Therese Wickman

TACKSAM FÖR ERT ENGAGEMANG!

Hej och hålla snygging! Säg mig att du haft en fin helg?

Jag har märkt att ni är väldigt många som följer mig, både här och på instagram och senaste tiden har ni blivit fler, både gamla och nya följare. Superkul och det gör mig glad att ni vill kika in här.

Ni är trots allt många, men ganska få som lämnar ett avtryck, så jag tänkte att vi kör en frågestund?

Det var väldigt länge sedan sist och jag tänkte  ge er chansen att ställa frågor som ni kanske vill veta eller funderat på men som ni helt enkelt inte ställt tidigare.

Jag kommer att svara på frågorna i ett rörligt material och lägga upp en film. Känns mer äkta på det viset. Tror ni det blir bra?

Fina du, jag skulle jag bli jätteglad om du lämnade en kommenterar här nedan med frågor eller med något önskemål kanske och jag lovar dig, ingen fråga är för dum och jag ska göra mitt bästa för att besvara er!

DSC_4182

DSC_4243

Ett par års gamla bilder. Oj så fort tiden springer förbi! Vår lilla trio <3

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hej Therese!
    Jag har läst din blogg länge nu och tycker verkligen om att följa dig och ditt liv här på bloggen!
    Jag älskar också julen och undrar vad ni har för traditioner på själva julafton? Det kan ju se väldigt olika ut ☺
    Kram Sofia

  2. S

    Jag skulle vilja ha lite träningstips 🙂 jag håller på och försöker så gott det går med promenader och bättre mat samt lite styrkeövningar då och då men fan . Det går så jäklar sakta .. hur hinner du?

  3. Henrik

    Hej Therese? Följer både din blogg o vlogg med stort intresse över eran vardag. Så härligt att se din vardag o hur du får allt att gå ihop på vardagarna.
    Frågan: Hur ser du på framtida relationer..vän som kärlek?? Ha kontra inte ha. Du verkar vara en härlig tjej som man vill ha i sitt liv om man lär känna dig! Hoppas jag ej uppfattas som nån kreepy stalker nu. Som jag skrev till dig på messenger: Glöm aldrig bort att just du är värdfull o omtyckt för den du är!! Kramkram❤

  4. Cina

    Hej jag undrar om du umgås med några andra bloggare/bloggerskor och i så fall vilka?
    Hur stor del av din arbetstid jobbar du med mässan resp bloggen och har du några andra sidoprojekt?
    Tack för en bra och ärlig blogg:)

  5. Therese

    Hej hej. va kul med en frågestund!

    Hur tänker du kring att nämna dina barn på bloggen, frågar du dom varje gång eller hur gör du? 😉 Tycker själv de e svårt med de där!

    Hur du går de med träningen? Tänkte kolla om du hört om Olga Rönnberg? En stor inspirationskälla för mig. 😉

    Kram från mig!

  6. Jenny

    Hej! Jag är en tjej på 21 år som älskar din blogg. Fortsätt med det du gör! Här kommer mina frågor. Träffar du någon nu eller hur går kärlekslivet? Vad ångrar du mest i dina senaste relationer? Hur såg ditt liv ut när du var ca 20 år? Vad drömde du om och hur har livet förändrats sedan dess?
    Puss på er!

  7. Frida

    Ja, som redan sagts verkar du vara en otroligt fin person 🙂
    Vad har du för framtidsdrömmar: resor, boende, jobb, utbildningar, fritidsaktiviteter…verkliga och overkliga?

  8. Frida

    Hej! Du är så himla stark och jag beundrar dig verkligen!! Jag har själv psykisk ohälsa och varit med om sexuella övergrepp. Jag beundrar dig när du berättade om det, hade själv velat vara öppen med det men så svårt…. jag känner mig så ensam om allt som hänt att det bara är jag som vill lägga mig och ge upp ibland. Därför va det så oerhört viktigt för mig att läsa allt du skrivit om din resa. Du gör skillnad, du är stark och inte ensam. Hoppas att du börjar må bättre snart kram

  9. Jennie Jakobsson

    Hej Therese! Först vill jag säga att jag verkligen gillar dig för den du är. Så himla fin på alla sätt. En underbar mamma och vän är vad du verkar vara.
    Har du bott i Örebro hela ditt liv och trivs du där. ?? Är själv Örebroare men bor nu i Strängnäs. Ska till Örebro nästa helg å mysa med min bästa vän och barnen.
    Sen undrar jag om du och barnen fortfarande har kontakt med Totte efter EMS och efter att ni var Sambos. ??? Många kramar till en av de starkaste tjejerna jag ”” mött ” ( fast vi har ju aldrig mötts) . ???K? Kram Jennie

  10. Jennie Jakobsson

    Hej Therese! Först vill jag säga att jag verkligen gillar dig för den du är. Så himla fin på alla sätt. En underbar mamma och vän är vad du verkar vara.
    Har du bott i Örebro hela ditt liv och trivs du där. ?? Är själv Örebroare men bor nu i Strängnäs. Ska till Örebro nästa helg å mysa med min bästa vän och barnen.
    Sen undrar jag om du och barnen fortfarande har kontakt med Tosterö efter EMS och efter att ni var Sambos. ??? Många kramar till en av de starkaste tjejerna jag ”” mött ” ( fast vi har ju aldrig mötts) . ???K? Kram Jennie

  11. Theres

    Vart har du köpt de vita morgonrockarna till barnen? Min dotter önskar sig en morgonrock i julklapp. Tydligen viktigt att den ska vara vit också ☺