Therese Wickman

MER KÄRLEK GÖR ALLT LITE BÄTTRE!

Blir mörkrädd när jag ser hur mycket hat vi har runt om oss i världen, för att inte prata om näthatet.

Folk som sitter bakom en skärm och tror dom är så stora, tuffa och coola genom att kasta skit och skriva fruktansvärda elaka saker till andra men i verkligheten öga mot öga förmodligen inte hade ens hade vågat öppna munnen. Vad har blivit fel känner jag? Varför kan vi inte lyfta andra, ge kärlek och peppa!?

Jag har i dag valt att lyfta en ny kollega till mig här på Loppi genom att ge henne uppmärksamhet, omtanke och lite extra kärlek genom att presentera henne för er. mina underbara läsare.  Jag har helt klart dom bästa följarna. Ni ger mig kärlek, pepp och så himla mycket omtanke och det vill jag så klart dela med mig av till mina kollegor. Kanske finner ni något intressant hos Laila och kan ge henne lika mycket kärlek som ni ger mig 🙂

Laila bor i Borås med sin man och deras två söner. Hon är ett energiknippe precis som jag och jag kan nog påstå att hon ger väldigt mycket tillbaka till sina läsare. Hon jobbar som Civilekonom och har stort intresse för inredning och mode och delar ofta med sig om sina tankar.

Screenshot_20161115-140952

Mer kärlek i världen tack!

Puss & Kram och glöm aldrig bort att du är värdefull och att världen bara har en av dig! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.