Therese Wickman

MYSIG NATTGÄST PÅ BESÖK!

Hej vännen!

Hade du en fin Fredagskväll i går?

Jag hade min vän Sanna på besök igår kväll och vi hamnade i soffan med plockmat och kollade film och pratade långt, långt in på natten. Hon sov sedan kvar och vi åt en god frukost innan jag var tvungen att åka och lämna Ellah på ett kompiskalas. Det är inte ofta nu för tiden man har sleepover med en vän men oj så mysigt det är.

Har senaste veckan känt mig lycklig ni vet sådär, pirrig,  glad och ganska lugn inombords vilket har märks av på mitt tålamod och min energi  som kommit tillbaka.  Tror det var nyttigt för mig att berätta min historia för er och det känns som om en stor sten och lyfts från mina axlar. och i samband med ett nytt jobb (berättar mer vid ett senare inlägg) så känner jag mig verkligen tillfreds.  🙂

Om en stund, när det är dags för mig och Kidh att hämta upp Ellah på kalaset så tänker vi åka direkt vidare till badhuset. Var länge sen vi var i väg dit och det känns som om det kan bli en riktig mysig eftermiddag och det tillsammans med min lillebror och hans dotter. Känns som hela helgen är uppbokad och för första gången på länge har jag energi till det och ser fram emot dessa saker med glädje och inte som ett ont måste. Förstår ni känslan?

77f35dbeb0844d5bb8c94beab7ee8d28

f64fba1438424ef09396b4cf2523374c

Här ser man ganska klart och tydligt att Kidhs ena öga ”hänger” mer en det andra. Ni är många som ofta frågar om hans öga och, ja han har sett ut så sedan han föddes. Vi går hos ögonkliniken ett par gånger per år för att kolla hans syn och vid dom senaste tillfällen har den försämras då hans ögonlock hänger över pippilern i bland, ofta när han är sjuk eller jättetrött då han inte orkar hålla ögat öppet. Så visar det en försämring även på nästa undersökning så kommer han att få glasögon…

Vill önska dig en fin Lördag. Nu ska jag packa väskan så vi är redo för badhuset. 🙂

Håll utkik här i bloggen, för snart kommer det upp en fin tävling, perfekt såhär mot Jul!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann

    Går det inte att operera /lyfta ögonlocket så som man gör på äldre när ögonlocket börjat hänga ner och stör synen. ? Det är en enkel operation.

  2. Ann

    Går det inte att operara /lyfta ögonlocket så som man gör på äldre när ögonlocket börjat hänga ner och stör synen. ? Det är en enkel operation.

  3. Therese

    Vad skönt att du har ork och energi igen! De gillar jag! Här hemma dalar den enormt mycket just nu! Känner mig trött och orkeslös! Men de går över!

  4. Sandra

    Hej! Nu känner jag varken dig eller dina barn privat utan ”känner er” via din blogg som jag kikar in på ibland, men angående det du skriver om din sons ögon så – Kidh är en riktig solstråle oavsett om det kommer att bli glasögon eller ej. Kidh är jättefin med sina ögon, det är det som gör honom till den han är. Heja Kidh!