Therese Wickman

NÄR NI FÅR MIG ATT GRÅTA!

Hej vännen!

Ni är helt fantastiska och många av er berör mig till tårar varje dag sen jag lade ut det känsliga ämnet här på bloggen. Vill säga tack till alla som ser det starkt av mig att dela denna berättelse och pågrund av mig själva vågat dela sina egna historier. Det gör det värt det, ni gör det värt det och tillsammans kan vi stötta varandra och kanske någon får upp ögonen för hur fruktansvärt fel rättsystemet ser ut idag och hur många offer ni är där ute som lider i det dolda….

Jag har dessa dagar valt att koppla bort omvärlden en smula. Det tog nog ganska hårt på mig rent känslomässigt att dela med mig av min berättelse för er att jag  nu aktivt  ett par dagar valt att inte ringa vänner eller orkat umgås utan har bara tagit hand om hemmet, jobb och spenderat ljuvliga eftermiddagar och kvällar tillsammans med min lilla familj, mina barn!

Vi har fått in en riktig mysig Julkänsla i hemmet med alla ljusstackar som lyser i fönstren och med alla Julkort, Julpapper mm som kommit hem på Posten samt våra nybakta saffransbullar vi bakade för några dagar sedan som fortfarande doftar ljuvligt!.

Det enda minuset runt dessa jultider är väl att man äter lite väl mycket godsaker och spenderar en hel del tid uppkuren i soffan.  Men ÄH, det är mysigt och kommer det ett par kilon extra på köpet så är det värt det, eller hur? 😉

I går gjorde vi som våra tidigare kvällar i veckan, vi avslutade med en film och lite Julmys! Så värdefullt just nu <3

15134297_10209268297177203_2073719181_n

Köpte faktiskt för första gången Julmust på flaska och herregud så mycket godare det var.. Kommer bli svårt att köpa på pet flaska från och med nu. Helt klart värt dom extra slantarna. Min must var lagrad på Ekfat och var mycket godare än jag först trodde? Det fanns också romlagrad. Är den god?

Vilken är er bästa must?

Återkommer senare med det fina Julpappret och Julkorten som kommit hem 🙂

Nu ska jag se en film med barnen som idag också är hemma från skolan/Förskola. Dock känns dom extremt pigga och friska idag så i morgon blir det att återgå till vardagen!

Ha en underbar dag!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andrea

    Den Romfatslagrade smakar verkligen rom! Riktigt strak och kraftig smak. Jag tyckte inte om den, smakade nästan alkohol 😛

  2. Anne

    Hej!
    Enligt mig är julmusten på romfat den absolut godaste jag någonsin druckit, finns större flaskor att köpa på systembolaget (alkoholfria självklart) finns i bourbonfat och calvadosfat men dem hade en ”spritaktig” eftersmak som inte föll mig i smaken. Men tycker helt klart du ska pröva romfat den är gudomlig 🙂

  3. Camilla Lorentsen

    Hejsan! Jag älskar den musten från Grebbestads bryggeri eller Apotekarnas. Ja flaska blir en speciell smak och känsla det tycker jag också. kram på dig.