JULKLAPPSTIPS NUMMER TVÅ! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

JULKLAPPSTIPS NUMMER TVÅ!

Godmorgon vännen!

Får ni likt som jag ibland tips på nya hemsidor, rabatter osv från sociala medier?

För en vecka sedan tipsade nämligen en bloggkollega till mig om Parfym.se på sin instagram och jag ska ärlig och  säga att jag hade aldrig hört talas om dom tidigare?

Kan kanske vara för att jag brukar vara alldeles för snål för att lägga pengar på en ny parfym till mig själv, eller  köpa massa olika smink, fast jag egentligen kanske vill?  Kanske för snål för mitt eget bästa i bland när det kommer till produkter till mig själv 🙂

Men men, jag kom i samband med denna länkning in på deras hemsida och blev så glatt förvånad!

Nu har jag faktiskt beställt en ny parfym till mig själv plus en hel del smink jag länge faktiskt kollat på men som jag varit alldeles för, JA snål för 😉

Slog på stort och köpte också med en farsdag present till min Pappa i form av ny deostick med parfym..

En sak som är säker är att med dessa fantastiska priser 30- 70% på ordinarie priser som Parfym.se erbjuder så lär Smink, hudvård och parfymer numera endast köpas här över nätet. Passar mig som mig som gärna spar på mina pengar 😉

a5d3d125c1f54f6f98cb78688569f198

23976153a8344d26b5251db24b230272

Detta tips fick bli mitt julklappstips nummer två till er. Ni hade önskat att jag skulle dela med mig av fina erbjudanden och tips om olika Julklappar till er och det ska jag fortsätta försöka göra..

Så nu en fråga. Vad önskar ni här näst? Leksaker, inredning, kläder?

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Tack, för bra tips, ska genast gå in och kika 🙂
  Ja tack, gärna mera tips både på leksaker, kläder och inredning!
  Ha en fortsatt bra dag! Kram 🙂

 2. Jessica

  Hej Therese
  Tänkte tipsa om refunder. Du handlar ju en del via nätet o via refunder får du tillbaka pengarna på köp hur smidigt som helst 😊 man får återbäring på tex 5% el 7% olika från företag till företag gå in på refunder.se o läs mer 🙂