Therese Wickman

NÄR STORA BESLUT SKA FATTAS!

Hallå och god förmiddag!

Jag hoppas att ni haft en fin helg?

Jag och barnen har haft en lugn och mysig helg. I går var vi i väg på bio med min vän Daniel och hans två barn och sedan medan Ellah var i väg på Kalas hos en klasskompis så kom min bror och hans dotter förbi för att leka en stund..

Idag när en ny vecka startat så verkar samma dystra, blöta och gråa väder göra oss sällskap. Har tänt ljus, dricker alldeles för mycket kaffe, jobbar och försöker samtidigt hitta rätt svar i mitt huvud på vad som är bäst för mig och barnen rent ekonomiskt.. Jag har blivit erbjuden ett jobb på  100% heltid , men hur ska jag då hinna med mässan ,som är en dröm och som med dessa två års slit är på väg att slå in. Men det har och krävs betydligt mer jobb än 100% och ger just nu inga pengar utan kostar mest. Med åren och utvecklingen kommer pengarna komma in, men dessa år utan ekonomiskt säkerhet, en trygghet?

Just nu stora tankar och planer i huvudet. Tänk om man kunde få snegla in i framtiden för att vara säker på att man tar rätt beslut.. Har ni känt så någon gång, att ni skulle vilja smygkika in i framtiden för att inte oroa er för vissa saker ?

IMG_7466

IMG_7469

Känner mig alldeles snurrig av alla stora beslut som ska fattas och utöver det så är det alla känslor och funderingar som dras upp nu när jag börjat gått till psykolog. Känner mig plötsligt helt orkeslös att jag skulle behöva checka ut, ta med barnen till en öde strand och stanna där ett par veckor för att få ordning på saker 😉 Kan man göra så, ? Någon som har ett flyg och kan ta med oss? 🙂

Ha en underbar dag!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda B

    Jag tycker svaret är ganska enkelt, det hörs på dig att du helst vill fortsätta med mässan. Om du klarar dig ekonomiskt så kör på det! Klarar du dig inte ekonomiskt – ta tjänsten istället!