Therese Wickman

VILL VARNA ER!

Hej vännen!

Det har varit en väldigt lång dag men ville ändå smita in här innan jag kryper till kojs för att berätta att jag kanske kommer vara lite frånvarande fram till Söndag!. Jag hoppas så klart att jag får tillfälle att smita in flera gånger, men man vet aldrig när mässan väl drar igång hur hektiskt det blir 🙂

I morgon flyttar alla företag in i mässhallen, jag ska öva Modevisning med alla barnmodeller, gå igenom scenschema, hälsa Vip bloggarna välkomna och checka in dom på deras hotell för att sedan äta middag sent på kvällen, gå igenom allt praktiskt och se så vi har allt under kontroll. Nu känner man att man lever och det kommer nog gå i ett tills mässan är över. Men OJ så kul det är!

Som i dag, då stod jag och min lilla hjälpreda Kidh och packade Goodiebags i nästan 10 h. Han valde själv i morse att få stanna hemma för att i stället åka med mig för att fixa och förbereda inför mässan. Inte en enda gång gnällde han, utan han var på gott humör, packade, öppnade kartonger och var nog mer den som peppade mig när timmarna rann på 🙂

Ni ska se hur lång han blivit, bara över en dag. Han känner sig så stor och stolt över hans jobbinsats idag att han nog växt flera meter. Han har verkligen varit helt otrolig och det är stort för en femåring att jobba i 10 h utan minsta gnäll och enbart med ett stort leende på läpparna. Hade tänkt överraska honom med att han får välja ut Lego att köpa på Mässan i helgen. Ebrix säljer ut massvis av lego på mässan till fantastiska mässpriser och både Kidh och Ellah älskar lego, så känner att det inte är mer än rätt att han ska få en liten belöning eller lön snarare för allt jobb han hjälp mammsen med 😉

14279094_850799958389902_2222371140154687488_n

Ta hand om dig så hoppas jag verkligen vi ses i helgen!?

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.