Therese Wickman

IM BACK!

Hej!

Tillbaka hemma efter en helg i Göteborg. Vi hade tur med vädret, det gjorde dock att köerna var betydligt längre än vad vi hade förväntat oss? Men antar att vädret i kombination med att Zara Larsson uppträdde på kvällen gjorde en hel del med besöksstatistiken?

Dagen var helt underbar och på kvällen när jag kröp ner i sängen med Kidh uppkuren i min famn fick jag en sånt härligt lyckorus i hela kroppen och jag kände mig som rikast i världen. !

20160917_175307

20160917_175021

20160917_173030

20160917_173053

Glömde kameran kvar i Stugan på Lisebergsbyn så blev bara ett fåtal mobilbilder att ta till.

Ellah och Kidh som nu båda äntligen är över 110 cm fick åka attraktioner som Lisebergsbanan, Jukebox, mfl och populärast blev Flumride. Vår båt var nämligen ganska så tung då vi satt fyra vuxna samt ett barn i samma båt. Det resulterade i att hela framsidan av båten åkte under vattnet när vi hade farit ner för första långa backen. Ellah som satt längst fram kunde efter den turen vrida ur varenda plagg, till och med trosorna.. Skitkul för en 7 åring tydligen som önskade om att få åka flera gånger 🙂

Vill också passa på att be om ursäkt att uppdateringen kanske inte sker lika ofta här inne just nu. Men som ni vet är ÄlskadeUngar mässan nu till helgen och det innebär jobb,jobb, jobb och jobb, vilket jag är helt säker på att ni förstår?

Jag hoppas att du kommer på Mässan? Om du kommer, vilken dag kommer du komma, Fredag eller Lördag?

Skulle bli väldigt glad om du tog dig tid och kommenterade här nedan. 🙂

Puss på dig <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Hej. Jag förstår att du har en hel del att göra inför helgen. jag, min dotter, min mor och lillasyster kommer på lördag. längtar tills jag tar med mig dotter till Liseberg så hon får träffa kaninern? ses på lördag. Du är bäst på det du gör Therese ❤