Therese Wickman

SOM NÄR MAN VAR GRAVID!

God morgon vännen!  Fredag idag och jag börjar känna Fredagskänslorna komma fram. Älskar nämligen Fredagar. Fredagar och Söndagar är veckans bästa!

Kidh är hemma från förskolan idag. Han ber i bland om att få vara hemma och gosa med mig och så länge det fungerar så tänker jag fortsätta med att ha han hemma spontant i bland.

Vi har precis ätit frukost framför tvn och ska strax i väg på ärenden innan vi strax efter lunch hämtar upp Ellah för att åka i väg till veckans Ridskola.

14329361_10208712651966420_1133627879_o-2

Boostar mig med vitaminer i och med att jag fortfarande är rejält förkyld. Men förkylning har ju en tidens att kunna hålla i sig länge, speciellt så här mot hösten?

Alltid när mörkret och kylan börjar krypa sig på så blir jag nästan lite som gravid. Låter lite lustigt kanske? Men jag blir plötsligt så sugen på att” boa” här hemma. Jag minns att man som gravid kunde få stor lust att börja boa och fixa, mycket för att förbereda för barnens ankomst! .Var du likadan?

Alltid mot hösten så väcks den där boa känslan i mig och jag blir plötsligt så sugen på att få ordentligt ordning och reda här hemma. Jag får lust att göra om i hemmet, möblera om, rensa förråd och köpa nya inredningsprylar till hemmet. Skrev upp en to do lista jag tänkt göra i höst och går den listan igenom så kommer det bli så himla bra! 🙂

Fixar också alltid barnens garderober på hösten. Dom har en tidens att alltid dra i väg på längden över sommaren så alla kläder som är för små brukar vi ge vidare till vänner. Förr sålde jag nog mycket av kläderna, men nu har jag varken tiden eller orken och vill hellre se några jag tycker om få användning av kläderna.

Tidigare i veckan fick jag inhandlat ny vinterjacka samt mössa till Ellah och i morse slängde jag med hjälp av Kidh ihop en klädbeställning från KidsBrandStore .  Mycket var på rea och av erfarenhet så är märkeskläder av lite bättre kvalité och jag väljer att alltid satsa på några plagg till barnen som håller för lek och aktiviteter. Vet inte hur många gånger jag slängt leggings med stora hål i på knäna som jag handlat  ett flertal av i någon butik för att dom vart billiga. Men blir det så billigt i längden när man behöver slänga och köpa nya?

Här hemma varierar jag ganska mycket mellan märkeskläder och typsikt HM plagg..

Kidh ville helst att plaggen skulle komma nu, helst på en gång. Men vi får vänta till efter helgen. Ska bli kul att överraska Ellah. Hon vet inte om att vi köpt kläder till henne och jag vet att hon kommer älska Adidas leggingsen  och tröjan. Ser ni att det är små hjärtan som mönster?? Är det ok om mamma skulle ha likadana 😉

kids brand store_Fotor

1här  2. här  3. här  4. här  5. här 6. här  7. här  8. här  9. här  10. här

Nu har jag fått äran att i samarbete med KidsBrandStore erbjuda er, mina fantastiska läsare en unik rabattkod på hela 20% rabatt på allt på hemsidan. .

Uppge : HÖST20

Tänkte på en annan sak nu när jag beställde dessa trosor till Ellah. Hon har så fruktansvärt svårt för att hitta ett par trosor som hon tycker är sköna. Jag upplever att hon beklagar sig över att trosorna antingen åker in i rumpan på henne eller blir stela i tvätten som hon själv säger  😉 Dessa  Björn Borg trosor har vi ett gäng av här hemma redan och utan att ljuga så är det dom enda som Ellah själv vill använda! Hur är era barn? Har dom svårt att hitta underkläder som dom gillar? Kidh har inget favoritmärke eller favoritpar, men han ska enbart ha boxerkalsonger. Skulle jag ta fram ett par kalsonger som är chingchong som vi kallar dom, så skulle han på riktigt börja gråta om jag tvingade på han ett par. Vet inte varför, men är det inte boxerkalsonger så vägrar han ha kalsonger på sig 😉

Berätta gärna om detta enbart är ett ”problem” här hemma eller om era barn har något liknande?

Glöm inte bort att använda den unika koden om ni hittar plagg ni tycker om.

Happy Friday <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej! De enda jeansen/ byxorna som håller och inte kan bli hål i är Ossoami. Sonen har lyckats få hål på alla sina andra byxor på rekordtid. Ossoami har corduraförstärkta knän och garanti på ett år. Skitsnygga också. Kolla in dem. Finns som mjukisvariant också ?

  2. Anna

    Här kör killarna tighta boxer det är det enda dem haft sen dem blev blöjfria dem är 8 och 12 nu, dem bästa kalsongerna enligt stora killen är Björn Borg, lilla killen tycker om Robert Pierre.
    Tjejen på snart fyra år klagar på att trosorna sitter snett, fastnat på snippisen speciellt när hon ska ha leggings eller byxor, funkar när det bara är klänning ? Där är det nog Lindex trosor (hipsters) som hon tycker bäst om…men helst skulle hon nog vilja vara utan helt och hållet….upplevde aldrig detta problem med killarna ?