Therese Wickman

KÄNSLAN AV ATT VARA RIK!

Nu är jag så fruktansvärt trött på att må såhär!  Är det inte oftast man blir dålig när det passar sig som minst?

Har noll energi, blir kallsvettig av att gå upp och ner för trappan och jag är så snurvlig att det känns som om jag har en bunke över huvudet..

Har provat alla möjliga kurer men inget verkar fungera! Lever på hoppet om att det ska vara borta till helgen, för då väntas äventyr!

Lyckades dock med ganska mycket spackel se lite levande ut idag, så jag kunde ta mig i väg på det jag skulle nu i eftermiddags.

Den där sången som gick förr: Du är så vacker utan spackel att du inte kan förstå? Den hade inte passat in på mig dessa dagar vill jag lova 🙂 . För just nu är jag allt annat än vacker med denna förkylning som gör så ögonen är alldeles svullna. Men man kan ju inte vara vacker jämt, eller hur? 😉  (ironi för er som ej förstår)

Under eftermiddagens ärenden så försvann den lilla energin jag hade så när jag kom hem och hade hämtat barnen på förskolan och skolan så packade jag ner en väska med badkläder, stannade och köpte med kvällsmat och åkte sedan ut till Sjön här i närheten. Såg tillfället att suga ut det sista av värmen som Sverige just nu levererar med så här i mitten av September.

Det blev en fin och lugn kväll. Barnen badade en lång stund och jag njöt av lugnet, slippa stressen och det slog mig när jag såg barnen leka i vattnet där solen gick ner bakom dom att jag är så fruktansvärt rik. Dom två gör mig rikast i världen <3

IMG_7021

IMG_7027

IMG_7049

IMG_7061

IMG_7047

IMG_7009

IMG_7003

IMG_7009 IMG_7004

Har du haft en fin dag?? Har förkylningen slagit till hos er också?

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Vi har legat med förkylningar i omgångar nu, började med barnen, sen i mitten jag och J och så avsluta vi med barnen igen!!! Gahh!!! Nu hoppas jag att vi får jobba hela nästa vecka!

    Hoppas du mår bättre nu!

  2. Jannice

    Vad härligt att ni fortfarande kan bada! Här uppe har det blivit riktigt kallt, speciellt på kvällarna och morgnarna! Brrr…
    Och japp, förkylningen har slagit till här med! :/ Så himla dålig tajming, vi har roliga planer för hela kvällen så jag hoppas att det vänder snabbt som attan!
    Kram!

  3. Pernilla

    Vi klarar oss bra från förkylning här hemma… jag äter probiotika tabletter varje dag som är goda mag bakterier! Sen c plus d vitamin! Man får tyvärr inte i sig all näring från maten! Har du testat det?
    Hoppas du mår bättre snabbt igen p