Therese Wickman

DET VAR ÖVER ALL FÖRVÄNTAN!

Hej vännen!

Hur är allt med dig? Har du haft en fin helg?

Själv ligger jag nerbäddad i soffan och snörvlar, hostar och nyser som aldrig förr. Jag har inte tid med detta så nära inpå mässan. Blir att man jobbar ändå, men energin och orken är på botten. Nu är det enbart min envishet som håller mig uppe 😉

Men helgen har varit riktigt underbar! I Fredags minns ni kanske att jag och mamma skulle åka till Stockholm för en weekend. Umgås, klippa håret, bo på mitt favoritställe Park In By Radisson Solna och gå på Premiären av Wallmans salonger?

Vilken show, shit så grymma dom var och jag har nog aldrig i hela mitt liv ätit godare mat.. Har hört mycket om Wallmans men har tidigare aldrig kommit i väg. men det var över mina förväntningar. . Kan rekommendera det för alla 🙂

Filmen här nedan som är från min Youtubekanal innehåller nog det mesta som ger er en inblick om hur vår helg såg ut 😉

 

Jag och min mamma gör det mesta i hop och vi har varit bästa vänner så länge som jag minns? När jag var yngre och många andra tog med sin vän för att shoppa, eller ut och resa så tog jag oftast med min mamma. 🙂

Står du din mamma nära?

Nu ska jag ta till flera utav era dunderkurs trick och hoppas att jag känner mig bättre i morgon, för i morgon måste jag i väg på massa ärenden och då vill jag inte se ut som jag gör idag 😉 Ser mer död ut en levande!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zandra

    Krya på dig ? Vad härligt att krama ur det sista av sommaren ? Jag och min mamma var bästa vänner och gjorde mycket tillsammans.
    Men 2009 gick hon bort hastigt ?

  2. Erica

    Hejsan ! Jag tänkte bara kolla angående mässan:) jag har vunnit två biljetter och tänkte kolla med dig om bra boende i närheten? Funderar på att åka ner med familjen 🙂 ser verkligen fram emot att träffa alla som man har kontakt med via sociala medier . Så kul .
    Krya på dig .

    1. theresewickman

      Heej 🙂 Vad kul!! Good morning hotell ligger ungeför 10-15 min gång avstånd från mässan och har bra priser. Vet också att First hotel har erbjudande om du säger Barnmässan Älskade Ungar vid bokningen så får ni ett dubbelrum för 1100 kr om jag minns rätt 🙂 Det ligger mitt uppe på stan!
      Vad kul, kom gärna fram och hälsa om du ser mig på Mässan 🙂 VÄLKOMMEN <3