Therese Wickman

6 SAKER SOM VÄCKER MINNEN FRÅN FÖRR!

 

Desto äldre jag blir desto oftare tänker jag tillbaka på när man var liten. Blir det automatiskt så innan man så småningom glömmer bort det mesta? 😉

Här är 6 saker som väcker mycket glädje och minnen till liv från yngre dagar.

  1. Snake? I vår skola hade alla den telefonen och alla roade sig med att spela Snake på rasten och tävla om vem som kunde få längst orm. När jag tänker efter så var det verkligen alla som hade denna telefon. Var det som en iPhone är nu kanske?
  2. Pogs. Så himla roligt och jag vet att jag hade en speciell serie i Pogs som jag samlade på?
  3. Lunarstorm, vilka minnen. Sitter faktiskt just nu och asgarvar av skratt. Lunarstorm, där och då var det så himla stort!
  4. Robyn frisyren? Under en tid var Robyn dom flestas Idol och alla gick och sjung : do you really want me? För att inte tala om hur många flickor som klippte sitt hår kort? Alla mina vänner gjorde det, men själv vågade jag inte 🙂
  5. Date. Var den någon som inte ägde en date parfym? Minns att jag ofta fick dessa i present av vänner när jag fyllde år och hade Disco. En klassisk födelsedagspresent på den tiden.
  6. Bästa vänner halsbandet som man delade med sin bästa vän. vet att jag även delade ett halsband med en kille jag var tillsammans med som liten. Så himla gulligt!

 

 

Barndommen

 

Är det några av dessa saker som väcker minnen i dig? Ägde du också en date parfym? 😉

Dela gärna med dig!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.