Therese Wickman

BLODPROVET VAR DÅLIGT – VÄNTAR OPERATION?

Hej vännen!

Har du haft en fin helg?

Själv har jag gjort både det ena och det andra men nog mest bara vart och räknat ner dagarna till idag, Söndag då barnen kommer hem igen 🙂 Kan inte förklara känslan. Im soooo happy!

I fredags var jag hembjuden till mina vänner Mia och Johan på mysig sleepover. Dom ger så mycket med sin kärlek, värme och omtänksamhet. Dom har sett att jag inte mått helt hundra, att jag gått ner i vikt och att jag gått och sett ganska så tänkande ut!?. Så utan att jag sagt nått bjuder dom över mig, dom göder mig med både mat och snacks, vi pratar långt in på småtimmarna delandes på lite vin. Det är vänner att vårda det <3

Har fått lite frågor jag tänkte ta mig tid att svara på såhär innan barnen kommer hem: 

Har du fått svar på dina prover och undersökning?: Hej, ja det har jag fått. Som jag misstänkte var det en Cysta på min vänstra äggstock. Dom säger att den är ofarlig? men i och med att jag har sådan kraftig smärta från den till och från så ska jag tillbaka för ytligare en undersökning för att se om vi måste Operera bort den!?

Provsvaren på blodproven kom i veckan och dom visar att mina blodplättar är låga igen. ( Har en blodsjukdom som gör att om jag har låga blodplättar i kroppen  så kan jag känna mig som om jag är sjuk, blir lättare trött, jag blöder mer och det blir svårare att stoppa en större blödning) så nu ska jag börja gå på besök var tredje månad på sjukhuset igen för att ta nya blodprover för att dom ska ha koll på det. Om blodplättarna inte höjs av sig själv så gissar jag på någon form av medicin eller någon annat? Ska jag vara ärlig så är jag väldigt vilsen och förvirrad när det kommer till denna sjukdom. Kan inte mycket om den och jag förlitar mig helt på läkarna och sjukvården, att dom kan sin grej!? 🙂

Vart har du köpt dina solglasögon?: Dom är köpta förra året och jag är ledsen men jag minns inte alls vart dom är i från.

20160727_153900

När kommer Kidh på tv? Serien heter ”Hur svårt ska det va” och kommer gå på tv från och med Oktober och framåt i 9 veckor tror jag?  Den kommer visas på TV4 mellan Idol och Nyheterna, allså 21:30-22 varje Fredag. 🙂

13592550_10208304370399636_5853180480271311576_n

Här är Kidh tillsammans med nästan alla i hans team. Ett team som betydde väldigt mycket glädje, en stark vänskap och en stor trygghet för Kidh och dom kommer vara enormt saknade från oss båda <3

Har även fått en del frågor om hur jag kan vara så stark,? hur man kan gå vidare från svek, från bröstet hjärta och någon söker stöd från mig angående denna fråga.  Jag vill ge stöd och jag ska ge dig stöd och svar på dina frågor. Men det får bli i ett senare inlägg då det kommer ta lite tid <3

Ta hand om dig <3

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Hoppas du får må bättre snart! Du kan kika in på Fbis.se så kan du få bra information och komma i kontakt med andra med blödningsrubbningar som din.

    Med vänlig hälsning en som vet hur det är att leva med en blödningsrubbning.