Therese Wickman

NÄR MAN SER BILDER SÅ INSER MAN + ETT KANON ERBJUDANDE!

För mig känns det knappt som om sommaren har börjat och ändå tycker jag den är på väg att ta slut? Varför känner jag samma sak varenda år?

När jag tittar tillbaka på bilder från slutet av Maj och under sommaren ,det är då jag ser hur mycket som har hunnits med?

Vi har vart utomlands i Turkiet, vart på Eskilstuna zoo, vart i Gävle där vi bodde på hotell och var på Furuviks djurpark, vi har vart  i Stockholm och firat barnens födelsedagar med en hel mysig helg på hotell och Gröna Lund, vi har haft massa kalas här hemma, jag har med hjälp av Tommy byggt ett trädäck på baksidan, vi har vart på kryssning till Mumindalen med VikingLine , vi har vart nere i sommarstugan i Skåne, barnen har gått på fotbollsskola och vi har där i mellan hunnit med mysiga dagar både själva, med vänner och ut på utflykter….

sommar2016

Hösten kommer dock smygandes på snabbare än vad man tror och snart är vi där?  Snart är vi där då Ellah börjar sin första dag i skolan och Kidh återgår till förskolan. Min lilla Hönapöna ska börja första klass? Stoppa tiden, tack!

Inför varje hösttermin brukar jag se mig om i barnens garderob om det är något dom behöver? Jag har med åren lärt mig att kolla upp det i tid innan skolorna drar igång för det är nämligen oftast innan dess man kan fynda fantastiska plagg på rea!

Fick tips tidigare i veckan om att Kidsbrandstore just nu har lagertömning och har 50% på allt i hela butiken. Smet självklart in och kunde verkligen inte undvika att beställa några plagg till barnen.  🙂

50% OFF

Gillar du kläder, speciellt märkeskläder så gå in HÄR

Brukar du kolla och förbereda garderoberna inför hösten?

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.