Therese Wickman

MAN BLIR VÄLDIGT BESVIKEN!

Godmorgon vännen!

Idag sov Kidh och jag till strax efter kl 9, superskönt.! Sedan låg vi kvar en bra stund i sängen och roade oss med alla olika filter på Snapchat. Kidh skrattar så han kiknar varenda gång. Har ni Snapchat?

Om en stund ska vi bege oss in till Balubahuset, men först lite frukost. Här i Stockholm är det knallblå himmel, ser inte ett moln så långt ögat når. Får hoppas att dagens inspelningsplats är utomhus, då skulle Mamma bli glad 😉

Idag jobbar Kidh enda fram till sena eftermiddagen, men i Tisdags hade vi hela eftermiddagen och kvällen ledig så då tog vi enhel dag på Skansen i sällskap av min bror och hans dotter Wilma på 3 år 🙂

IMG_6481

IMG_6486

IMG_6493

IMG_6495

IMG_6501

IMG_6505

IMG_6508

20160719_164326

IMG_6513

IMG_6525

Vi hade en supermysig dag på Skansen och vi hann även se genrepet av Allsång på Skansen, vilket var extra kul då Kidh fick se Sahara uppträda igen. Han älskar den låten 😉

Men måste säga att jag är lite besviken på Skansen och alla dess kostnader? För det första var det ganska dyrt inträde och då ingick ingenting på insidan?  Ponnyridning, några småkaruseller, att gå in på Akvarium, ja allt kostade extra pengar,?  Kände att det kanske inte var så mycket som ingick i Entrepriset i och med att dom inte har speciellt många djur och dom djuren man verkligen ville se som lemurer, hajar mm fick man betala extra för att komma in till?? Nä,då är andra parker betydligt bättre så som Kolmården där ingår ALLT när man gått in, likaså på Furuvik mm..  Vad tycker du??

Nu ser jag att klockan springer i väg. Dags för oss två att få på oss kläder och åka in mot stan..

Önskar dig en fin dag <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.