Therese Wickman

FÅTT MASSA BERÖM FRÅN REGISSÖREN!

Vilken dag!

Jag är så stolt, så stolt så det känns som om jag ska spricka!

När Kidh blev tilldelad en roll i denna serie, och när dom dessutom ringde upp för att tala om att dom gärna ville ha han till en av huvudrollskaraktärerna i deras miniserie så blev både han och jag väldigt glada och självklart kände jag mig lite extra stolt.. Jag antog att dom såg något i Kidh under den 15 min korta Castingen som dom kände skulle fungera bra i serien och på den vägen fick han jobbet.

När vi sen i veckan fick hem manuset så förstod jag för första gången på riktgt hur stor roll han fått i serien!. Han har flera A4 papper med olika repliker och agerande han ska göra. Där och då blev jag faktiskt lite smått orolig. Skulle verkligen Kidh klara av detta? Alla dessa repliker sagt på rätt sätt, kunna agera och vråla argt på vuxna?

Jag visade såklart inte min oro utan var lika glad och förväntansfull som han var i morse på väg till huvudstaden och Balubahuset.

MEN, jag har fått ätit upp varenda orostanke. Han har vart exemplariskt, han har haft SÅ kul och han har verkligen vart grym. Det var iallefall vad filmteamet och Regissören sade när dom berömt honom hela dagen. Han har fått så mycket creed att han nog snart lyfter från marken 😉

I morgon väntas en till lång inspelningsdag med nya scener. Men innan dess förtjänar Kidh att sova som den Kung han är så vi har checkat in på hotell Birger Jarl där vi precis njutit av ett stort fruktfat och tårta för att fira vår lilla Stjärna <3

IMG_6286

IMG_6290

Nu har precis Kidh somnat här bredvid och det är nästan så man fortfarande kan se skymten av det kvarvarande leendet 🙂

Ska snart göra detsamma, men först tänkte jag slå på en serie.

Vi hörs i morgon!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.