Therese Wickman

NÄR MAN BEHÖVER DET SOM MEST!

I fredags valde jag att åka hem till min vän Madde i Motala för att ta en riktig girlweekend med henne och Mirka. Det kändes så enormt efterlängtad, speciellt efter ett par ganska jobbiga veckor.!

Vi tre har under dessa år fått en riktigt fin vänskap. Ni vet vänner som man kan dela allt med, som man kan luta sig mot när det stormar, som man kan skratta med tills tårarna sprutar och som man vet exakt vart man har trots att det hinner gå en lång stund innan man hinner umgås!? Den vänskapen har vi lyckats få och jag är så glad att våra vägar korsades.

image2

Efter en helmysig Fredagskväll i soffan uppkuren under filtar och lek med Snapchat så tårarna sprutade (ni som följer maddes instagram har säkert sett) så vaknade vi sedan upp på Lördagen med att Madde överraskade mig och Mirka med en varsin efterlängtad tatuering. Vi hoppade av glädje och jag gick på riktigt runt med ett leende likt ett barns på julafton hela dagen.

Tatueringarna tog sin lilla tid så vi spenderade nästintill hela Lördagen hemma hos ”Tobbe” som tatuerade oss och medan vi satt där, drack kaffe, skojade och hade oss så hamnade vi i både lättsamma men också ganska djupa samtal om livet. Tänk så mycket man kan lära sig av nya bekantskaper!?

När vi ändå satt under nålen så passade vi på att göra en varsin söt liten tatuering i form av ett hjärta målat av Madde för vår fina vänskap! Lite roligt att vi brukar kalla oss för dom tre musketörerna 😉

trion10

trion111

trion13

Ja ni ser ju mitt leende 😉

trion51

trion41

Har redan bokat en ny tid med Tobbe för att fortsätta byggnationen av tatueringen. ( förlåt mamma och pappa men jag ska bygga hela armen) <3

trion9

trion1

trion16

Efter den här helgen är jag så full av energi, värme och kärlek att jag känner mig starkare än vad jag gjort på flera veckor!?

”Du kan lyfta berg för det du älskar, men inte tillåta dig själv att älska dig!?”

Ta hand om dig, Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra Persson

    Vilken härlig weekend! Det är då härligt när man har passerat 20 strecket för då spelar ålder på vänskap ingen roll. Underbart!

  2. Therese

    Va härlig helg du haft! Å vad fin överraskning. Har en tatuering och den är jag inte så nöjd med så hade varit överlycklig att få träffa nån påhittig och duktig som kunnat ändra på den! ?
    Får bli ett projekt nu när jag börjar jobba igen! Spara till en ny tatuering!