Therese Wickman

FÖRDELAR MED ATT BLOGGA SOM JOBB!

Som bloggare har man i bland äran att bli inbjuden till massa roliga jippon som Furuviks Djurspark, Kolmården, Liseberg m.m och för en ensamstående mamma är det guld värt. Annars hade jag svart på vitt inte kunnat ta med barnen på sådana här äventyr som många andra kanske gör på somrarna?

För mig är det viktigt att barnen inte ska bli bortskämda med detta och tro att man kan åka i väg på minisemeterar hela tiden och att det inte är något som bara kommer till än.? Det ligger faktiskt mängder av timmars arbete bakom det jobb jag gör och det är tuffare än vad folk tror att driva en välbesökt blogg, Det är mitt jobb oavsett vad folk har för värderingar eller åsikter om att just blogga.

Så länge det ger mig inkomst så är det väl mitt jobb?

Vet med mig av vänner och från familjen att folk haft förutfattade meninger om att blogga och tankar som att det är väl bara är att slänga upp ett inlägg lite fort? . Nu när dom ser alla timmars arbete jag lägger ner, hur man fotar, planerar inlägg och hur lång tid det faktiskt tar så har dom ändrat åsikt ganska kraftigt 😉 .

Det är viktigt för mig att få fram att dessa saker vi ibland får göra är betalning för allt arbete mamma gör 🙂 Bortskämda ungar är det värsta jag vet 😉

En till fördel med att driva en av Sveriges mest lästa bloggar är att vi i bland spontant kan bli överraskade med Paket på Posten, som i detta fall! Nu är sommaren räddad, hela frysen är numera full av glass 😉

IMG_5403

IMG_5425

IMG_5427

Tack Sun Lolly för att ni just räddade alla varma sommardagar med en svalkande iskall glass!

Har ni provat dessa? Är dom goda?

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nazima

    Hej!

    Första gången jag kikar in här.
    Jag var på ett bloggevent för ett tag sedan och fick höra ett väldigt bra föredrag sv en tjej som jobbar med att hjälpa folk att få deras bloggar att växa och strategier i sociala medier etc. Ett av de värsta sakerna en bloggare kan göra är att själv skriva att man driver en av Sveriges mest lästa / största bloggar, stor blir msn bara av att besöksstatistiken går i höjden. Kan vara hålla med, för alla som påstår att de driver Sveriges största bloggar blur väldigt ointressanta hos lig och många andra med mig.
    Dessutom har jag svårt att se att alla bloggare har det som jobb, eller de Som faktiskt kan räkna dit ör främst Victoria som driver matplatsen, hon har det som företag.
    Själv bloggar jag för att det ör kul inte för stt hetsa med att få hundrafentilelva olika samarbeten och inte märka ut den i bloggen. Upplever att många bloggare hetsar kring detta och det finns ingen hejd hur vissa beter sig. Det har faktiskt gått så långt att hag slutat läsa flera bloggar då de vara innehåller samarbeten o spons, totalt själlösa!!! Nu är inte din det helt o hållet dock,

  2. Emilia

    Undra hur du hade känt om någon sa till dig att den enda anledningen jag bloggar(bjuder hem dig) är för att jag skall tjäna pengar på dig… kul? Gillar inte alls er attityd.. ni kanske skall gå en kurs i företagande och hyfs …skärpning!!

    1. theresewickman

      Jag tror inte jag förstår din kommentar överhuvudtaget? Vem är det JAG inte bjuder hem om jag inte tjänar pengar på den ? Kram

  3. Emilia

    Undra hur du hade känt om någon sa till dig att den enda anledningen jag bloggar(bjuder hem dig) är för att jag skall tjäna pengar på dig… kul? Gillar inte alls er attityd.. ni kanske skall gå en kurs i företagande och …skärpning!!

  4. Jessica Sundberg

    Jag har min blogg som fritidssysselsättning och det tar tid. Kul att folk äntligen förstår det. Många tror saker är gratis, men jag sitter länge och skriver och vill ha den bästa texten jag kan skriva ihop och de bästa korten.