Therese Wickman

MIN SON, IDAG ÄR DET DIN DAG!

Idag får vi ropa Hipp hipp hurra för Kidh som fyller år. En hel hand dessutom 🙂

Vart tar dessa år vägen, hur kan livet gå så fort?

Jag minns dagen jag kissade på stickan och det visade ett klart och tydligt plus och redan där och då började jag älska dig, du din lilla mini människa som växte i min mage.. Jag blev varm i kroppen av vetskapen att Ellah skulle få bli storasyster, att jag skulle ha turen att predikas med ytligare ett barn och mitt enda orosmoln var om min kärlek skulle räcka till även för dig? Hur skulle jag kunna älska dig lika mycket som din syster? Skulle det gå?

Dagen du föddes var en av dom bästa men också värsta dagarna i mitt liv. Att föda fram dig skulle visa sig vara en hård kamp, efter flera timmars krystande och frustration så såg du äntligen ljuset och ut kom en stor klump på närmare fem kilo och med ett huvudomfång på 39 cm. Vår Budda som du kallades och gjorde så även av personalen på sjukhuset.

 Under dagarna på BB som vi fick tillsammans, ensamma började en enorm och stark kärlek växa fram och där och då förstådd jag att jag hade oroat mig i onödan. Kärleken räckte till och jag skulle visst älska dig lika mycket som din syster..

Åren har gått och du har gått från en väldigt självständig liten bebis som redan från start ville sova själv, ensam i ett rum, där sov du som bäst. Du kunde ligga timmar i babygymmet eller babysittern och hängde lixom bara med och var hur nöjd och glad som helst. Som bebis var du aldrig intresserad av närhet och gos utan ville ha ditt space. När du fyllde 1,5 år vände det och sedan den dagen har du vart en mammagris alla dagar i veckan. Du älskar att ligga och ”gosa” pussas och kramas. Du delar med dig av sådan glädje, energi och du älskar att  spexa och du älskar att få folk att skratta och du kan verkligen konsten att charma en hel värld. Ni som träffat Kidh vet vad jag pratar om 😉

Du har ett stort hjärta i en liten pojkes kropp ( alltid legat under på kurvan). Du gråter till sorgliga filmer, du skrattar med hela själen när det är något som glädjer dig och du skulle aldrig göra någon illa, varken med slag eller ord!

Du är stark som person och går din egna väg i livet och vågar tycka om det ”du” tycker om och tillåts dig inte formas av normer. Du hatar jeans och älskar att klä dig i tights, du älskar att gå på tå och vicka på rumpan, du är en sann djurvän som vill rädda alla hemlösa djur du stöter på, du drömmer om att få jobba som Polis i framtiden, en polis på hästryggen.. Du har drömmar om att rädda världen från allt ont och du har din mamma som din största Idol i livet 😉

Senaste året har du kört starkt på att vara ”lillebror” för att få sin vilja igenom från systers håll, eller få bli buren eller få bli extra ompysslad. Jag är så fruktansvärt stolt över att få kalla mig din mamma.

Kim Kidh Vincent, mamma har älskat dig sedan jag visste du växte i min mage och jag kommer älska dig i all oändlighet!

Grattis på födelsedagen min älskade son!

KIDH_Fotor

Du din lilla Solstråle och glädjespridare <3

Puss och Kram // Mamma

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Barbro

    Ett stort grattis till dej Kidh på din födelsedag!!
    Hoppas att du får en jättebra dag med många fina presenter.
    Kram till dej och din mamma och syster får också en eller hur !!
    Ha en bra kväll !