Therese Wickman

FEM SAKER – EN VÄLBEHÖVLIG OCH VIKTIG LISTA!

Jag ska erkänna att jag är extremt dålig på att ge mig själv beröm eller se till dom fina och bra sidorna med mig själv.   Är du likadan? Jag skäms faktiskt en aning och kommer på mig själv med att vara väldigt elak och orättvis mot mig själv.  Därför har jag valt att göra denna lista och det borde vi alla göra med jämna mellanrum!

Fem saker jag är bra på: Jag är en extremt bra mamma. Jag är bra på att baka, Jag är bra på att hålla många bollar i luften samtidigt, Jag är en bra på att klara mig själv och tar mig gärna för att snickra, tapetsera mm utan erfarenhet,  Jag är bra på att bjuda på mig själv och jag är bra på att ge kärlek till mina nära och kära.

Fem saker jag älskar med mitt utseende: Mina läppar, dom är naturligt fylliga och mjuka. Mina fötter, dom är små och ganska så gulliga. Min rumpa, den är stor och fyllig. Mina bruna stora ögonen, jag har hört att dom glittrat och kan få vem som helst på fall 😉 Min bröstkorg, tycker det är fint hur mina nyckelben syns.

Fem saker jag är stolt över: Jag är stolt över att jag är den mamman jag är för mina barn! Jag är stolt att jag startat upp Örebros första stora Barnmässa ”Älskade Ungar” . Jag är stolt att jag vågar följa mina drömmar, att jag vågar följa min egen väg och att jag vågar stå upp för mina åsikter. .  Jag är stolt att jag driver en av Sveriges mest lästa föräldrabloggar. Jag är stolt över att många unga tjejer ser mig som en förebild.

Fem saker jag är tacksam för: Jag är extremt tacksam för mina barn. Jag är tacksam för mina vänner. Jag är tacksam för min familj. Jag är galet tacksam för livet och jag är tacksam över tron på kärleken.

Familjen Wickman

Herregud, denna lista var svårare än jag trodde att skriva. Fem saker jag är stolt över och fem saker jag är tacksam för var dom lättaste. Men fem saker jag är bra på eller som jag älskar med mitt utseende var skrämmande svårt! 🙁 Denna lista var väldigt nyttig!

Prova göra denna lista du också <3

Ta hand om dig! Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.