Therese Wickman

DET GÖR SÅ FRUKTANSVÄRT ONT!

Har ni tips på hur jag ska råda bot mot en extremt nackvärk som går upp i huvudet och gör så det känns som det ska sprängas?

Idag är ingen bra dag och värken hindrar mig från att sköta allt jag skulle behöva ta tag i 🙁

Har också för ont för att ligga och sola eller bara ta dagen till att vila och försöka fokusera på annat en allt som behöver göras!

Snacka om ett gråta ut inlägg, men alla tips mottas gärna. Tror jag avlider snart!

IMG_5746

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Jag har elittränat konståkning innan och ibland funkar det bra med helt vanlig ipren. Annars skulle jag föreslå antingen voltaren tabletter eller en liniment så som tigerbalsam eller saco liniment. Släpper inte spänningarna och stelheten efter några dagar hade jag gått till kiropraktor eller en massör. Tror bara det är musklerna som blivit spända av hårt arbete.

  2. Rebecca

    Till och börja med , jag förstår dig. Har lidit av samma symtom till och från i ca 4 år. Ibland är det bättre och ibland sämre. Mitt tips är att pröva akupunktur. Jag fick den behandlingen ett antal gånger under en 6 veckors period. För mig va de en sådan lättnad då inga smärtlindrande tabletter hjälper. Hoppas du slipper undan smärtan snart. Kram

  3. Amanda Bloom - Gravid med enäggstvillingar

    Phu, nackvärk är inget roligt! Brukar lätt få låsningar i bröstryggen, känns som nackspärr, fruktansvärt! Gick till en naprapat sist som knäckte och efter ett par dagar kändes det bättre. Använd värmekudde, om du orkar i den här värmen som redan är…. Krya på dig 🙂

  4. sandra

    De finns olika metoder man kan prova, spikmatta, stretcha nacken, värm en vetekudde, massage, smörja på ice power de finns på apoteket. Försök att kanske hitta någon öm punkt vid nacken/ryggen de kan vara något som kommit i kläm. Så hittar man en speciell öm punkt kan man försöka trycka på den punkten i ett bra tag, där kan spikmattan hjälpa. Lycka till!!!

  5. maria

    En dusch, du kanske har migrän för mig går det över om jag kräks sen sover jag. Om det inte försvinner kanske det behövs att knäcka nacken om något sitter i kläm? Hoppas det får över snart!