Therese Wickman

FLER SOM KÄNNER SAMMA SAK?

Idag har vi spenderat i stort sett hela dagen vid Poolerna.!

Jag är annars lite för rastlös för att bara vara och ligga vid en pool och steka som alla andra turister på hotellet 😉 Men ett par dagar ska jag nog klara av och faktiskt försöka njuta av innan vi kollar upp vad för utflykter vi kan bege oss ut på!  Säg att jag inte är den enda som är alldeles för rastlös för att bara ligga i en solstol?  Önskar jag kunde njuta bättre av det än vad jag faktiskt kan.

Jag som inte tyckte jag fått någon färg på kroppen börjar få motsatsen bevisad då det svider en hel del i mitt skin såhär på kvällskvisten när Solen gått ner 😉

Ellah coh Kidh Poolen Sunwing

Ellah poolen

Kan räkna minuterna barnen var uppe på land idag. Dom har legat i hela dagen annars. Själv är jag en badkruka och hoppade endast i ett par gånger för barnens skull för att leka och åka rutschekana som jag hade lovat dom redan igår 😉

Vattenmelon Gott

Side vattenmelon Kidh

Nu i skrivande stund har vi precis kommit hem från Minidisco. Barnen dansade sig trötta med Lollo & Bernie och sover nu sött i sina sängar. Själv ska jag se ett avsnitt av Springflod på datorn och sedan sova jag med. Man blir tröttare än vanligt av denna miljö och värme.

Puss och Kram, Tack för att du finns <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese Drivemark

    Känner precis som du.
    Min minste, 3 år i Augusti, är väldigt sällan stilla. Så just nu kan jag längta efter att få sitta still i solen, gärna med en bra bok. Fast jag vet att om det tillfället skulle dyka upp blir jag galet rastlös. Önskar att jag kunde slappna av mer.