Therese Wickman

KÄNNS SKÖNT ATT FÅ DET BEKRÄFTAT FRÅN NÅGON UTOMSTÅENDE!

Hej vännen! Måndag idag och det känns faktiskt skönt att starta upp en ny vecka och återgå till allt jobb jag har framför mig!

Borta bra, men hemma är helt klart bäst! Det var underbart att få krama om ungarna i går efter 3 dagar i från varandra. Vi valde att spendera hela sena eftermiddagen och kvällen i sängen där vi kollade film, kramades och åt glass direkt ur bunken 😉 Vi älskar sådana ”otillåtna” mysstunder och det gör det extra spännande och underbart!

SUPERTRION

Familjen Wickman

Kom precis hem från utvecklingssamtal på Ellahs skola. Jag är mållös och så fruktansvärt stolt över min lilla Hönapöna!

Hon visar framfötter i skolan, hon ser allt ur en positiv syn, inte ett dugg rädd för att prata framför klassen, älskar att ”plugga” och ligger steget före vad gällande alla uppgifter.

Men det som gör mig extra varm och stolt i mammahjärtat är ändå att hennes Fröken säger sig aldrig stött på ett barn som är så tryggt, omtänksamt och godhjärtad som Ellah är. Hon tänker på ALLA, är lugn, harmonisk och väldigt mån om omgivningen. Jag ser mina barn varje dag och jag kan bara hålla med om allt hon säger, men ändå var det extra skönt att få detta bekräftat från någon utomstående, att mitt sätt att uppfostra barnen, mitt sätt att öppet prata och dela med mig om både gott och ont, om känslor och om funderingar skapar en trygghet i barnen, en trygghet och kärlek som övervinner alla jobbiga stunder i livet som dödsfall, brustna hjärtan mm och det gör mig gott och ger mig lite ro i själen!

Livet är inte alltid en dans på Rosor, och en mammas största rädsla är väl att barnen ska bli negativt påverkad av tråkigheter som händer i livet?, samtidigt som man inte kan skydda dom mot allt och kanske inte heller vill?

För vem vill måla upp en värld som inte finns? Man kommer bli besviken, man kommer ha tråkigt, man kommer bli sviken, man kommer inte alltid kunna bestämma, man kommer bli ledsen och sårad, man kommer förlora människor som betyder något och man kommer ramla och slå sig.! Samtidigt som livet också fylls med mängder utav kärlek, glädje, skratt, resor, utflykter, vänner, familj och drömmar som slår in!

Livets kontraster som möts och kontraster jag vill att mina barn känner till. Det är inte farligt att skratta så man får kramp i magen och det är inte heller farligt att gråta när man känner sig ledsen, det är inte farligt att våga vara sig själv och det är inte farligt att våga gå sin egen väg i livet!

Älskar er

Jag älskar er i all evighet <3

Ta hand om dig vännen och jag önskar dig en bra start på veckan!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.