Therese Wickman

JAG VILL BÖRJA MED ATT BE OM URSÄKT!

Hej vännen min. <3

Vill börja med att säga förlåt, förlåt för att du inte hört av mig på ett tag och för ganska glesa uppdateringar, men dygnets alla timmar har ärligt talat inte räckt till överhuvudtaget.

Just nu är jag i ett ganska högt jobbtempo i planeringen inför hösten Älskade Ungar mässa. Man tänker att Mässan inte är för ens i September och att det är lång tid kvar? Men med en sommar runt hörnet och med företag som går på semester så är det en hel del möten ska som bokas av innan, samt så vill jag ha det mesta klart som aktiviteter, Vip-bloggare mm innan högsommaren är här för att sen kunna sitta med mässritningar, finslipning, planering och fyllning av Goodiebags under sommaren.  

Om ”du” gick på en Barnmässa, helst vår mässa , vad hade du då önskat för aktiviteter för ditt/dina barn? 

Förra året blev alla våra olika Maskotar väldigt populära så det har jag sett till att vi har även i år, likaså två Pooler fulla med Lego samt Hoppborgen..

Sen har jag massa olika funderingar och tankar men tar som sagt tacksamt emot tips även från dig. 🙂

barnmässa1-800x533

IMG_1080

20159261816683121107757_sbig

örebro28

När jag jobbar och tänker på vad som ska finnas på min Mässa så vill jag känna att jag har en grund, en grund av det mesta till barn/småbarn som barnvagnar, bärselar mm och sedan vill jag bredda mässan med att få in företag som just kanske inte har med bebisar eller småbarn att göra utan kanske riktar in sig mot äldre barn men också till oss föräldrar. För det är ju vi som egentligen är målgruppen för en Barnmässa? Vi föräldrar!

Nä, nu måste jag jobba vidare! Som sagt, uppskattar ALLA era tips och förslag, för jag vill göra Mässan till den bästa för er <3

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla

    Hej!
    Och tack för att du delar med dig av din och barnens vardag.
    På en barnmässa vill jag gärna hitta lite annat än bara sånt man kan köpa till barnen! Exempelvis presentationer av olika modeller av förskolepedagogik, ur & skur, Montessori, Reggio Emilia mm. Det är även kul med semestertips. Lite semestertips för oss som reser med barn, erbjudanden från ex Kolmården, Furuvik eller andra för oss okända nöjesparker.

    Fortsätt jobba, du verkar vara en helt underbar mamma/tjej!!

  2. Embla

    Jag förväntar mig at träffa utställare som är inriktade mot barnsemester; Tomteland i Mora ( som vi är väldigt nyfikna på) Astrid Lindgrensvärld, Äventyrslandet i Halmstad, Alfonshuset i Gbg, Lådbilslandet m.fl
    Men till barnen skulle jag vilja se;

    Skapa din egna Cupcake, eller som de har på Kolmården, ”Välkommen till Pippi Långstrumps pepparkakshörna” där man får baka pepparkakor och käka deg och ta med kakorna hem.
    Ansiktsmålning, klättervägg, skapa ditt eget Slime ( Från molekylverkstan i Stenungsund, de kommer säkert och hjälper till!)

  3. Karin

    Om jag och min familj åkte på en barnmässa skulle jag vilja träffa företag som arbetar med miljövänliga och giftfria material samt att det är ekologiskt. Där skulle jag uppskatta leksaker, mat, köksgrejer som giftfria matlådor, vattenflaskor osv, kläder och framförallt inredning till barnrummet men även gärna till övriga hemmet också. Det skulle definitivt få mig att försöka ta mig till mässan. Även någon föreläsning från exempelvis Naturskyddsföreningen vore intressant. Det känns så viktigt att vi tänker till kring våra barn och den miljö de vistas i och ska leva sina liv i. 🙂 Kram

  4. Åsa

    En pärlstation med massor av olika fina pärlor att göra armband, halsband. Passar barn och pyssliga föräldrar.