Therese Wickman

EN LITEN VÄXANDE BEBIS!

Sedan några veckor tillbaka har jag känt mig uppblåst. Ni vet känslan av att se sig i spegeln och man ser sig själv som alldeles svullen?

Jag har vissa kvällar till och med sett gravid ut.! Tänk att man kan älska och hata samma form på magen? Hade min mage sett ut såhär och det vart en liten växande bebis där inne så hade man njutit av att se den växa. Men jag kan inte känna att det är samma känslor som uppstår av att man är ohälsosam 😉

GRAVID

I och med att jag kämpat mig ner över 23 kilo i vikt tidigare efter mina graviditeter tillåter mig inte att gå upp alldeles för mycket i vikt innan jag väljer att göra något åt det. Vilket jag är ganska bra på att känna av när jag gjort.

Jag kände av redan i Påskas att jag gått upp lite i vikt men valde då att strunta i det och åt istället vad jag ville, när jag ville och likaså under semesterveckan i Fjällen. Semester enligt mig är när man får njuta lite extra av det där goda och onyttiga, så länge man kommer in i vardagen i gen och inte tillåter sig att falla dit total.

Måndagen efter jag kom hem från Fjällen valde jag att sluta med Godis samt Bröd till Frukost och tänker nu lite klokare igen vad gällande mat och kost och väljer om det går bort dom mesta av kolhydraterna till middag.

Vet ni? På en vecka av att bara ta bort bröd och minska portionerna en aning har jag gått ner 3 kilo!

Jag känner mig inte alls lika svullen och det känns skönt att stoppa musik i öronen och ta powerwalks vid tillfällen 🙂

IMG_4124_Fotor

Nu ska jag fortsätta med detta fram till utlandsresan den 7 Maj och det ska bli intressant att se hur mycket som hänt fram till dess bara genom lite klokare och sundare val 😉

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese Drivemark

    Tack snälla för tipset!
    Har den sista tiden verkligen känt mig uppsvälld. Försökte mig på LCHF för jag tycker det låter som en sund och hållbar livsstil. Men med tre barn i väldigt olika åldrar blev det svårt. Vill att barnen ska kunna äta allt men det blir svårt att motivera dom om jag tar bort för mycket.
    Men som du skriver så behöver det kanske inte vara allt eller inget.
    Sunda och medvetna val men inga förbud kanske kan fungera för mig.
    Har alltid dragit mig för dieter för det känts så ”Allt eller inget”.
    Tack igen för detta inlägget, ska genast försöka mig på detsamma. Och även sätta någon typ av tidsram. // Therese