Therese Wickman

VI MÅSTE BLI BÄTTRE PÅ DET!

Hallå vännen!

Måste bara dela med mig av min lycka och stolthet jag kände i går kväll efter ett lyckat möte och med två helt nya företag inbokade till min mässa Älskade Ungar.

Fick frågan i går om jag inte var stolt över mig själv, att ha vågat kastat mig ut och följa min dröm och allt vad jag åstadkommit med att starta upp Örebros första och enda stora Barnmässa? Att den också blev så lyckad redan första året som gör att den nu förmodligen kommer växa och bli än och större?

Då slog det mig? Jag är så driven och självkritiskt att jag sällan stannar till, klappar mig på axeln över bra och lyckade arbetsdagar utan vill bara uppnå bättre och större hela tiden vad gällande Älskade Ungar mässan.  Det är inte förens någon utifrån faktiskt talar om hur mycket tid och energi jag lägger ner varenda dag och hur duktig jag är på det jag gör som gör att jag ser det med andra ögon. ?

Jag lever ensam i ett stort hus, tar ensam hand om två barn på i stort sett heltid med matlagning, uppfostran, köra till aktiviteter ,vabba och allt vad det innebär, bloggar flera timmar per dag för inkomsten, jobbar 100% med Älskade Ungar mässan och jag får ångest att jag ibland har det dammigt omkring mig?  Inte konstigt jag känner att dygnets timmar inte alltid räcker till 🙂 ?

Jag ska blir bättre, idag ska jag stanna upp och ge mig själv creed och beröm över vilket toppen jobb jag gjorde igår med mässan med att boka in en hel del nya företag, att jag är en bra mamma och en kanske inte lika bra vän vad gällande tid, men jag ger kärlek och finns här om det skulle vara nått!

Vet du vad? Vi är för dåliga på att stanna upp och berömma oss själva men desto bättre på att ge oss själva negativ kritik , så idag vill jag att du ger dig själv creed och beröm, för det är du värd!! Lova mig det? <3

IMG_4056

Fick förövrigt hem mina nya skor jag beställt HÄR ifrån igår och jag är så himla svag för just Converse skor. Tror det har blivit ett par nya varje kommande vår? Förra året blev det vita, men nu testar jag svarta 🙂

Som om jag inte har tillräckligt många jobb och bollar i luften ska jag nu åka och hämta hem barnen tidigare från Förskolan, sedan ska vi ut till Solhagagården där jag ska förbereda massa barn för en Modevisning av Milk Copenhagen kläder samt möta upp min fina vän Karro som jag i kväll ska ha Öppethus med. Så vill du komma och se på en sprakande Modevisning, klämma och känna på fantastiska kläder, äta goda tilltugg och ta del av Mary Kays fantastiska huvårdsprodukter och ta chansen till en ljuvlig vårsminkning? Då tycker jag du ska komma i kväll 🙂 Vi har Öppethus mellan 18-21 och själva Modevisningen är kl 17:30 och det är absolut inget köpttvång så ta med dig en vän eller familjemedlem och kom förbi vettja 😉

P.ma mig om du undrar över den rätta adressen om du inte hittar till Solhagagården!

Puss och kram fina du <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.