Therese Wickman

NÄR VET MAN ATT MAN ÄLSKAR NÅGON?

Älska? Att älska någon vad innebär det för dig?

I ett samtal med min nära vän så insåg vi ganska snabbt att ordet älska har olika betydelse för varje individ? Hur vet man när man verkligen älskar någon? När övergår förälskelse till att älska någon?

Vilka av ens vänner vet man att man älskar, genuint på riktigt och vissa är fortfarande på planet att man tycker väldigt mycket om?

Kan man älska på flera olika vis?

Ordet Älska för mig är när jag tycker så mycket om en person att jag inte kan tänka mig ett liv utan den vid min sida. Där jag vill ställa upp i både bra som dåliga dagar, lyssna, skratta och gråta tillsammans, där man kan prata om allt och blotta hela sitt hjärta. Det är att älska för mig, vänner , familjemedlemmar som en partner.

Sen kan nog dessa känslor för vänner eller en partner växa fram på olika vis och olika snabbt beroende på hur ofta och mycket man ses, umgås, pratar, skrattar och delar med sig av saker?

Men när man verkligen älskar någon så spelar det ingen roll för mig hur ofta eller lite man ses, då sitter personen där djupt inne i bröstet?

20842755019_f0539120a7_k

Jag är nyfiken 🙂 . Kan du inte snälla dela med dig av vad ordet älska innebär för dig och när vet du att du älskar någon, vän som partner?

Ta hand om dig <3

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Älska är ett starkt ord som jag har svårare och svårare att använda. Och det har med mitt ex att göra som var otrogen flera gånger bland annat hemma i våran lägenhet. Jag vågar i dag knappt släppa in killar i mitt liv, rädd för bli sårad eller kommer jag kunna visa denna med kärlek utrycka just dem orden och verkligen mena det.. Det är svårt jag är kluven. Speciellt då jag precis släppte in en kille i mitt liv, och det är inte bara mitt ex som spelar roll utan även massa annat. Så hur kommer jag kunna utrycka order just älska jag vet inte, samtidigt som jag Tror att det känns i hela kroppen då det känns så äkta samt när rätta läget kommer..