Therese Wickman

LÄMNADE MIG ENSAM HEMMA!

Glad Påsk på er älskade vänner!

Har du haft en bra start på Påskafton?

Här hemma mös vi till det oordentligt med att duka upp frukosten framför tvn med tända ljus. Det får jag sota för nu då jag behöver ta en dansvända med dammsugaren 😉 Men det är ju bara så otroligt mysigt att det är såklart är värt det!

Påskharen har vart på besök till barnens stora glädje och jag tror väl aldrig förr att Påskharen lämnat så mycket efter sig, någonsin. Tror minsann han måste tappat ägg som skulle vart till några andra. Eller så har ungarna vart extremt snälla 😉

Favoriten blev varsitt legopaket som dom snabbt satte sig och började bygga med. Jag tycker det blir så himla mycket godsaker kring Påskhelgen ändå så jag undviker att lägga Godis i barnens ägg.

IMG_3741

IMG_3739

IMG_3734

Nu i skrivande stund är denna lilla påskhare och denna Påskkärring iväg i grannskapet och önskar Glad Påsk. Jag som varenda år följ med fick idag stränga order om att stanna hemma.  Jag som tycker det är lika kul och spännande som barnen sitter här hemma en anings besviken 😉 Men dom vill växa med ansvaret och dom känner till alla längst denna lilla gata så det fick bli som dom önskat. Ska bli spännande att se hur mycket godsaker dom fått i korgen när dom är tillbaka!

Glad påsk <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Jag kan bara skriva under på det! I år har påskharen verkligen fått fnatt! 🙂 Sonen har redan inkasserat totalt sex ägg, hoppas, men tror inte, det är slut nu!