Therese Wickman

VÅR VIPINBJUDAN PÅ MELLOT!

Äntligen känns det som om det har vänt! 

Ellah vaknade upp idag och var pigg och hungrig. Hungrig har hon inte vart på över 4 dygn så det känns som ett stort friskhetstecken. Det enda som nu är kvar är lite förkylning 🙂

Tänkte nu äntligen ta tag i och berätta om vår helg i Storstan och Mellofinalen.

Snacka om skillnad att se det live!? Innan vi kom till Friends Arena hade jag ganska klart för mig vilka artister jag tyckte var bäst. Men efter att ha hört alla uppträdandena live, med alla ljus och effekter så insåg jag att ”alla” hade något magiskt och alla var GRYMMA! Vilket startfält!

Vi fick denna fina inbjudan av Tallink Silja som var en av sponsorerna till Mellot. Det kändes ganska självklart att bjuda med mig min Pappa och hans fru på detta äventyr då dom nu om några veckor bokat en stuga i Sälen som vi ska bo i under en veckas härlig Skidsemester.  Kan man ge tillbaka en smula av all den tacksamhet jag känner över att dom alltid finns där i vått och torrt och fixar sådana här resor som gör det möjligt för mig och barnen att följa med så gör jag det lilla jag kan!

I och med att vi var VIP inbjudna till Mellot så fick vi komma in ett par timmar innan själva Genrepet började för lunchhbuffe, mingel och lite uppträdanden. Vi hade Kodjo som konferencier och till allas stora glädje kom Frans och överraskade oss inne i VIP rummet. Kidh hann med att ge honom en snabb kram innan han var tvungen att bege sig tillbaka ut och förbereda sig för Mellot. Det visade sig ju gå ganska bra i och med att han vann alltihopa 🙂

Jag har insett att jag inte längre ska sitta och kommentera artister eller shownummer genom tvn, för så otroligt mycket försvinner genom rutan. Det där magiska, den där effekten som får varenda hårstrå att resa på sig, allt ljus, all hejande puplik, ja det mesta av det bästa försvinner tyvärr genom rutan och ger inte alls samma effekt som på ”riktigt”. Jag är glad över att vi fick uppleva detta.

10540468_222433538109621_452009907_n

VIP Mellofinalen 2016

Supershowen

Barnen träffade på två färgglada barn utanför Entren som dom ville ta kort med. Ellah och Kidh kände igen dom från Barnprogrammet Supershowen där dessa två tydligen gjort succé?

MIDDAG

FRANS MELLOFINAL

Helt rätt artist och låt som vann om du frågar mig 🙂

MELLOFINAL

KIDH

IMG_3458

Efter Genrepet av Mellofinalen checkade vi in på hotellet, åt middagsbuffe och dukade sedan upp Bubbel och andra Godsaker för att se själva Finalen på tvn. Slutresultatet blev som jag hoppades på och den vinnaren jag önskade stod där till slut. Men artisterna och röstningarna där i mellan förvånade mig väldigt mycket? Hur kunde Ace Wilder få så många röster och Wiktoria? Dessa hade jag tippat på i botten?

BUBBEL OCH JORDGUBBAR

BUBBEL

Ellah som började få feber under kvällen somnade ganska fort in i Finalen medan Kidh höll sig vaken strax innan vinnaren korades. 

Den här helgen ska vi vårda i vårt minne. Så härlig på så många underbara sett,ja bortsett från Ellahs feber och vårt ganska så oplanerade avslut i och med att vi skulle vidare på Biopremiär på Söndagen. Men trots detta så var allt grymt!

Tyckte du rätt låt vann? Berätta gärna <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.