Therese Wickman

MITT HJÄRTA SVÄMMAR ÖVER!

I kväll innan barnen for hem till sin Pappa släppte jag av Ellah uppe på skolan. Lilla skönheten skulle på sitt ”första” skoldisco!

Kan ni förstå? Disco?

Jag minns själv när jag gick på mitt första Disco. Hur nervös och spänd man var ,men samtidigt så nyfiken och hög av förväntningar. I kväll såg jag precis samma känslor i Ellah och det gjorde mig alldeles rörd på något konstigt vis att jag började gråta i bilen på väg hem..

Fråga mig inte varför?, men när jag följde med henne in där på dansgolvet och hon mötte upp sin bästa vän och släppte sedan min hand och började dansa. Dansa som om det inte fanns någon morgon dag och det med fullt av massa andra barn runt omkring som var betydligt äldre och som hon inte kände.

Jag är så stolt över den ungen och så glad att jag lyckats forma henne på egen hand till att bli en självständig och trygg liten unge. Det var nog det som gjorde mig blödig och synen av att se henne så lycklig! <3

IMG_3357

Älskar dig till månen och tillbaka min älskade kloka lilla fröken <3

Hoppas du haft en bra Fredagskväll?

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Hej. Hur beställer jag Milk kläder via dig?? Är det ngt man får/slipper o betala om man beställer via en säljare istället än för på deras hemsida??