Therese Wickman

TACK FÖR ATT NI FINNS!

Tack, verkligen tack från djupet av mitt hjärta av ert fantastiska stöd. Jag älskar er, varenda en!

Det verkar som om min smärta gick rakt igenom skärmen och ni var flera som kunde känna med mig..?

Ni är många som ringt, smsat och skickat mail och visat att ni verkligen finns här för mig. Jag är tacksam och jag ignorerar inte, jag har verkligen bara ingen ork just nu <3

Jag försöker, varenda dag att ignorera vad som verkligen har hänt, försöker verkligen att inte tänka på han, på oss, på oss som familj…

Jag försöker skingra tankar för att inte bryta ihop och jag försöker hitta positiva saker runt om mig. Som mamma på heltid, som företagare och som ansvarig för ett helt hem finns det ingen tid för mig att bryta ihop, det går bara inte.!

Jag är helt slut, jag sover över 12h på nätterna men kan fortsätta sova genom hela dagarna om det gick. Jag är trött, verkligen helt slut, dygnet runt?? Säg att det blir bättre?

Screenshot_2015-06-03-23-23-00_Fotor Screenshot_2015-06-03-23-23-11_Fotor Screenshot_2015-06-03-23-23-17_Fotor

Jag läser det här sms:et som jag fick av Emil i somras och tankarna snurrar i huvudet och det skär rakt igenom mitt bröst? Vad hände? Hur kunde det blir såhär fel?

Aldrig tidigare har jag upplevt en kärlek så stark för varandra? Kanske naivt att tro att kärleken skulle övervinna allt, för någonstans stöter man på så många hinder i ens förhållande när man har ”bagage” som ingen av oss kanske var förbered på och som kanske gör att man tappar bort varandra och det starka man kände/känner för varandra?  Att man tappar bort sig själv en smula?

Att kärlek känns i kroppen, det visste jag och det vet nog alla som haft tidigare relationer?. Men att kärlek, en äkta kärlek kunde kännas så här starkt visste jag inte och jag/vi visste egentligen redan samma dag vi sågs att det skulle vara VI och så trodde nog vi båda det skulle vara, föralltid.?

Visste ni att Emil sade redan efter 8 dagar att han älskade mig?  Åtta dagar från första dagen han träffade mig! Han trodde han skulle skrämma bort mig och normalt sett kanske han skulle det? Men det fantastiska var att jag kände precis likadant tillbaka och den känslan går inte att beskriva om man verkligen inte mött sin soulmate. Det är så mäktiga känslor som inte ens går att beskriva!?

Jag hör hur dum jag låter och det får mig att känna mig dum över att ens uttryckt mig vara riktigt ”kär” i tidigare relationer. För nu när jag upplevt detta, så känner jag mig patetiskt för nu vet jag hur man känner när man är kär och älskar på riktigt.

Därför detta gör så ont, en smärta jag inte trodde fanns innan. En smärta som gör att det värker i hela kroppen, som gör att man inte får i sig mat, som gör att du helst vill sova bort dygnets alla timmar…

Hela vår separation har nu fått mig att ifrågasätta hela vårt förhållande tillsammans? Och det gör ont att jag gör det? Att jag inte bara kan lita på det jag vet han kände för mig? Att jag inte kan lita på att det är våra omständigheter som fått oss till detta.??

Är så fruktansvärt vilsen just nu!!

11225759_991983704195813_5616175014154067796_o

Jag var villig att kriga in i det sista, prova på allt, men istället får man bara acceptera ett Hejdå, ett hejdå man inte ville säga…

Förlåt för allt mitt babbel. Bara känslor från min kropp som kommer ut i skrift…

Ta hand om dig <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Hej på dig du starka och fina!!
    Du har åkt på två riktiga smällar stackare, trodde verkligen att du skulle få leva lycklig nu efter”totte”, du har verkligen strålat under den här tiden med Emil och sett så himla lycklig ut och så händer det igen.. Fick så ont i hjärtat och magen för din skull, för du verkar vara en sån go och snäll människa och inte gör någon illa.
    Så himla stark är du
    Har själv gått igenom en separation och jag vet hur du mår..
    Jag hoppas att du snart ska må bättre och att du får leva lycklig med dina barn.. Ta hand om dig!! massa kramar// Petra

  2. Malin

    För nästan exakt 1 månad sedan fick jag reda på att min pojkvän och pappan till våra underbara barn hade hittat en annan. Han valde bort mig och framför allt barnen. Jag känner igen alla känslor som du nu går igenom, även om vår vardag gömt den förälskelse som ni var mitt i. Men det är ändå en stor sak att bli lämnad själv. Och hade jag inte haft mina älskade små barn skulle detta tagit längre tid att smälta och att komma på banan igen. Nu ska vi snart flytta ut från det hus som vi tillsammans äger och börja vårt nya liv. Om er kärlek är så stark som den verkar, då tror jag att era vägar kommer att korsas igen. Om inte vet jag att du går stärkt ur detta och att du kommer hitta en rakare väg. Du och dina älskade barn!

  3. anette

    Jag har nästan varit med om samma sak,tog över ett år innan jag hade läkt.Det som jag har lärt mig är att inte gå in till hundra utan ta det lugnt,du hade varit med om en liknande grej innan,,nu menar jag inget elakt med detta men jag måste säga att när jag läste allt och det gick fort,sambo,giftemål skulle det bli osv osv då tänkte jag att hoppas det inte händer ngt denna gång. Om jag får fråga varför drog han?
    Lider med dig enormt,jag är bränd och lever själv idag. Ta hand om dig och dina barn. Varm kram till dig.

  4. Ann

    Om det är möjligt så borde ni ta in på hotell nånstans en helg och verkligen fråga och få svar på vad som gick fel och varför mm. Det är ni värda varandra.

  5. Jennie

    Lider med dig. Varit med om samma mardröm för fyra år sen..
    Kan ni inte vara tsm utan att bo ihop??
    Våra omständligheter gjorde så vi var tvungna o separera. Vi gifte oss endast som 19 åringar o varit tok kära sen vi var 12 år..
    Så vet precis vad du menar med äkta kärlek o soulmate. Men nu börjar vi hitta tillbaka igen, känns som om vi inte varit ifrån varandra en minut. Så hopp finns! 🙂 kram <3

  6. Camilla

    Fy, det gör fan ont på riktigt att läsa detta! Lös det förhelvete! (snällt sagt) ni var ju gjorda för varandra. Vad är det som hindrar att ni kan försöka vara särbo? Kram kram

  7. Madeleine

    Jag lider med dig. Och jag förstår din känsla.. <3

    Jag följer din blogg och avundas många ggr din styrka i livet. Hur du reser dig efter allt skit. Du är en förebild 🙂

  8. Magdalena

    Hej fint du skriver, tänker på dig, varför lämna han dig i entligen som han älskar dig så himla mycket. Ta vara på dig kram❤️

  9. Tilda

    Åh jag Könner din smärta enda in i själen.
    Vet precis vad du går igenom.
    Du verkar så stark och du kommer att klara detta.
    Som du skrev, era vägar kanske möts igen.
    Det tror jag de kommer göra.

  10. Sandra

    Förlåt att jag frågar Therese men har ni gjort slut eller bara flyttat i från varandra under en period? Ha en jättebra kväll med barnen i vilket fall! <3 kram!

  11. lotta

    Kära du! <3
    Skulle jag vara i närheten av dig så skulle jag krama om dig i en stor bamsekraam! Du skall veta att fu är älskad av många! Vill skicka massa kärlek och energi till dig. Tack för din fin blogg och super bra inlägg/åsikter