Therese Wickman

HÄR HÄNDER DET MYCKET!

Hej vännen! Måndag och redan ny vecka..

Idag är jag trött.! Klockan ringde 06:00 och efter en natt där jag hade extremt svårt att komma till ro och somna så ser jag nu redan i kors av trötthet. Och då har dagen knappt börjat?. Ge mig kaffe i mängder, tack 😉

Har redan hunnit vara iväg på viktigt frukostmöte med olika företag. Förutom gudomlig hemlagad frukost uppe i Kilsbergen så gav det en hel del inspiration och en del nya företag till vår Mässa ”Älskade Ungar”. Det kan man kalla en bra start på en ny vecka! 🙂

Vill be om ursäkt för min frånvaro i helgen. Känns som om mitt liv är en smula kaotiskt just nu, verkligen!

Jobbar just nu väldigt aktivt med BarnMässan Älskade Ungar”, där ligger mitt huvudfokus!  Utöver det så säljer jag även barnkläder (i år även en vuxenkollektion) för Milk Copenhagen, vilket är SÅ kul.  Så har jag även detta, er och bloggen! Allt är extremt kul, men vissa dagar blir allt lite för mycket speciellt då jag lägger allt vad gällande jobb åt sidan när barnen är hemma. Aldrig att jag prioriterar ex bloggen framför tid med barnen.  Det viktigaste i mitt liv är ändå barnen/familjen och det prioriteras högt av mig…..

Sen är det ganska rörigt här hemma utöver allt detta.  Saker som tar min fokus, tid och sömn… Inte alltid lätt att känna att man räcker till…  Livets berg och dalbana!!

Min helg:

I Lördagskväll vid 18 tiden kom jag fram till Göteborg och checkade snabbt in på hotellet. Sist jag bodde på detta hotell ( Scandic Rubinen) var när jag och Emil var nere I Göteborg för att fira hans födelsedag.  Älskar detta hotell och rummen är så luftiga och mysiga!

IMG_0786

IMG_0781

Han med Tacos och Mellomys med gamla vänner innan jag tvärdäckade i sängen för att vara pigg och fräsch till Söndagen då det vankades Kick off med Milk Copenhagen. Anledningen till att jag var i Göteborg!

Söndagen blev en dag full av massvis av inspiration och vi fick även klämma och känna på vårens kollektion. Jag dör, på riktigt! Sååå fina kläder!!

20160207_125714

20160207_125723

Ni som bor i trakterna och vill komma på Öppethus hemma hos mig är välkommen att höra av sig. Likaså gäller om ni är intresserade av att boka in ett Klädparty där jag tar med mig kläderna och kommer hem till dig.? Då får även du som värdinna rabatt på din order 😉 Great!

20160207_124710

Nu ska jag försöka lägga upp en plan inför veckans to do lista..

Hörs sen. Ta hand om dig, lova mig det?

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Fullt upp ser jag 😉 Läste ditt senaste inlägg, en tuff tid du går igenom <3

    Men angående kläderna från Milk Copenhagen kommer jag gärna på Öppet hus 😀 Bor i närheten.

    Och roligt med allt arbete till Älskade Ungar 🙂

    Kram

  2. Diana

    Vilken härlig bild på dig i sängen, relaxbild. Härligt med hotellrum. 😀
    Lycka till med allt du har att göra, låter mycket men kul. Och mässan! Så härligt.
    Ha en fin måndag. <3