FREDAG IT IS! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

FREDAG IT IS!

Tänkte smita in och säga Hej innan vi hämtar upp storasyster på skolan för att åka vidare till barnens Ridskola.

Fredagar brukar innebära att släppa på allt jobb och lägga undan all stress och bara fokusera på att vara ledig. Men denna fredag ser lite annorlunda ut. I och med att jag vart hemma med Kidh hela veckan så vet jag hur extremt mycket jobb jag ligger efter med som jag med allt annat behöver ta tag i på Måndag. Men jag ska göra mitt bästa att fokusera bort det och få en bra helg med barnen <3

Färska Fredagsblommor och kaffe piggar i allefall upp en aning.

IMG_2823

Brukar du också köpa hem färska blommor? Om inte, prova det piggar på riktigt upp själen en smula 😉

Ta hand om dig, lova mig det?

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.