Therese Wickman

BARA DU OCH JAG!

Hej vännen!

Har du haft en bra helg? Min har vart helt underbar med tanke på mitt 30 års firande i Lördags tillsammans med släkt, familj och vänner. I dag är man lagom trött och sliten så som det bör efter Partaj och minimal med sömn. Men man fyller ju bara 30 år en enda gång i livet och det ska firas stort!

Känns som om våran lilla inplanerade weekend i morgon kommer rätt lägligt. Denna resa fick Emil av mig i Julklapp som en slags överraskning för att bara få ro om varandra en smula och bara vara. Inser nu att vi kan ta denna tripp även till att fira att jag fyllt 30 år samt att Emil fått nytt jobb han börjar på nästa vecka 🙂

Så, vart är det vi ska åka?

049K8388

spa5

DSC_1908

spa6

std1

pool_11

Trippen går tilll Falkenbergs strandbad där vi ska njuta av en natt i en gigantisk hotellsäng, äta god frukostbuffe, njuta av Ivoryspabehandling, tre rätters middag men framförallt njuta av tid och lugn och ro tillsammans <3

Har ni vart där någon gång?

Såg att dom nu under vintern har massa olika fantastiska erbjudanden. Kanske ligger du i planer på att överraska någon som fyller år eller bara vill skämma bort din bättre hälft eller bäste vän?

Jag anser att upplevelser är den bästa presenten. Vad tycker du?

917278_811876738938746_1503000027_n

Den här mannen bakom mig gör mig lycklig enda in i själen. Ska någon dag försöka förklara mig på dessa saker och känslor som jag knappt ens själv kan sätta ord på.? Känslan när man vet, känslan när man hittat hem, känslan när man älskar en vuxen människa lika hårt som kan förknippas med kärleken för ens barn. En känsla jag tidigare aldrig upplevt och en känsla jag inte trodde man kunde känna för en ”man”. ? En känsla som gör mig trygg, men samtidigt en känsla som gör mig rädd…?

Ta hand om dig, min vän!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Jag har varit där några gånger och fick det i julklapp av min sambo och jag kan säga det utan att överdriva att det är det bästa spaet jag någonsin har varit på! Jag älskar det verkligen och ni kommer inte att bli besvikna!

    Ta hand om varandra och njuut till fullo av er vistelse där!

    Kram!!