Therese Wickman

INNE FRÅN VÅRT HUS!

Hej vännen! Har du haft en fin dag?

Är det lika kallt hos dig som hos oss? Minus 21 grader är det här i Örebro. Sinnessjukt kallt!

Vill börja med att tacka för alla tips från mitt tidigare inlägg om PMS. Tänk ändå hur många ni är som upplevde och mår likadant?

Ska suga åt mig av alla era råd och tips och sätta mig ner och kontakta en gynekolog och samtidigt kolla upp Apoteket och medicinen som någon rekommenderade som fanns receptfritt.!? Får prova mig fram helt enkelt för en ändring vill jag minst sagt ha, så här ska man inte behöva må..

Till något annat, Ni är flera som efterfrågat bilder inne från vårt hem så jag tänkte här nedan dela med mig av lite små bilder från vårt hus..

IMG_2819

IMG_2809

VARDAGSRUMMETDetta är en liten del av vårt Vardagsrum och projekt pågår här hemma hela tiden. B.l.a ska vi byta ut soffborden mot ett vitt (älskar vitt) samt så letar vi efter en ny soffa. Funderar starkt på en tresitts-soffa med två fåtöljer?

Den andra halvan av Vardagsrummet är inte med på bild, där står det b.l.a ett Matsalsbord i ek som jag funderar på att lackera om i vitt? Någon som lackerat om ett ekbord? Hiss eller diss?

SOVRUMMET

Mitt och Emils sovrum som också det ligger under förändring. Två nya höga sängbord ska inhandlas samt två fina nattlampor. Det ska läggas lite mer fokus på värme och känsla i sovrummet. Men hur kommer det sig att man ofta (iallefall jag) prioriterar sitt eget rum, sovrummet sist?

ELLAHS RUM

Tjejernas rum.

KIDHS RUM

Kidhs rum.

Känner man sig någonsin klar med inredning och möblering i ett rum? Jag kan komma på saker som behöver göras i varenda rum här i huset? Sätta upp golvlister, måla lister,  hänga upp tavlor, lägga klart golv, köpa någon möbel men tiden räcker lixom inte till.

Kan det kanske vara så att man aldrig lyckas känna sig klar utan att man ständigt ser och hittar på nya projekt i hemmet?

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina-Hampus mamma

    Vad mysigt ni har det hemma,tänkte på de ljusstakarna ni har e de gjorda av betong eller trä? Jag gillar de bilder ni har lagt upp,gillar också vitt e så ren och fräsh färg.Lyser mer upp i ett rum tycker jag samt shabby chic stilen e också väldigt mysig man kan göra så mycket men det e ju att få tiden att räcka till också.Hoppas att din och familjens helg har vart bra min helg har vart riktigt bra och bra avsluta med en födelsedag också

    kramar <3

  2. Lise-Lotte Eklund

    Du har jättefin smak och det är riktigt snyggt, verkligen , men har du aldrig tänkt att inreda på ett sätt som inte alla andra har? Jag tänker ofta att vilka duktiga och kreativa människor som visar bilder på sina hem men ALLA ser ju likadana ut… eller är det
    bara jag som tycker det? Måste man vara som alla andra? Frågor…
    Sedan är du ju verkligen världens gulligaste och med ett stort hjärta.

  3. Sofia

    Jag målade om mitt ekbord till vitt och det blev tusen gr finare. Fick måla 2-3 gr men det går ju på ett naft =) Lycka till!