Therese Wickman

EN FAVORITJULKLAPP!

I Julklapp fick tjejerna ett stort Dockhus av mig och Emil som snabbt har blivit en stor favorit här hemma.

Vi lyckades fynda ett stort och perfekt Dockhus till ett väldigt bra pris inne hos Jollyroom. Som sagt, älskar nätshopping 🙂

Vi ville hellre köpa en sak som båda tjejerna önskade sig och som vi visste skulle komma till användning istället för att köpa massor av Julklappar. Jag anser att det inte är mängden av klapparna som är viktigast utan ska man köpa Julklappar så lägger jag hellre ner någon mer hundralapp för att få något som verkligen uppskattas och som används dagligen.  Har lärt mig genom åren då jag förr kunde köpa och köpa saker som uppskattades någon dag och sedan blev det liggandes i någon låda och skräpade. Nej, inte mer!

När vi valde ut vilket Dockskåp vi ville ha så var det viktigt för oss att Dockhuset skulle passa in i rummet, helst stort nog för barnen att stå och leka i det så båda två utan problem skulle få plats och leka med det, samt att det skulle ingå möblering till skåpet.

Till slut valde vi KidhKraft Dockhus och vi känner oss verkligen nöjda över det beslutet. Känns som ett stabilt hus som kommer finnas med i många år framöver.

DOCKHUS JOLLYROOM

IMG_2839

Just nu finns detta Dockhus på 40% rea inne hos Jollyroom samt en hel del andra produkter. Det är anledningen varför jag älskar nätshopping, där lyckas man ofta göra fynd som aldrig skulle ske inne i en butik.

Jag minns tillbaka när jag var liten, jag älskade att leka i mitt Dockskåp och kunde sitta ensam på mitt rum i timmar. Ville helst inte bli störd utan leka helt i fred. Någon mer som hade Dockskåp som liten? Snacka om att det hänt en del med Dockhusen genom åren? 😉

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.