NÄST SISTA LUCKAN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

NÄST SISTA LUCKAN!

Idag är det dags att öppna näst sista luckan i Julkalendern. Herregud så fort December har gått, har det  inte?

Tror aldrig tidigare jag upplevt att December gått så fort som i år?

Julkalendern lucka 23

I dagens lucka kan du vinna en ljuvlig Nattlampa i form av en söt liten Kanin från Elliscorner samt ett presentkort på vårens kollektion på 500 kr hos Milk Copenhagen.

För att tävla: Följ @milkcopenhagen samt @elliscorner på instagram och kommentera sedan här nere vems rum denna söta lampa skulle få lysa tryggt hos 🙂

Lycka till!

Puss och Kram

Grattis Sandra

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda Persson

  Följer båda sedan tidigare under namnet lidde91.

  Den söta lampan skulle få lysa tryggt och fint inne på mina 2 barns rum. Har spanat in denna lampan tidigare men ekonomin har inte funnits till att köpa den. Så nu håller vi tummarna hårt för vinst 🙂

 2. Lina

  Jag önskar att den här lampan fick stå i min dotters rum. Vid tre på natten brukar hon alltid vakna och vill att vi ska hämta henne.Tror att hon skulle våga gå in till oss själv om hon fick en mysig liten nattlampa på rummet.
  Kram

 3. Sjuksyrran

  Har en fyraårig Alice som alltid sover hos oss,
  alla är ganska trötta även om det är mysigt förstås…
  Med kaninlampan i hennes rum kanske sömnen blir trygg,
  och skulle det inte funka så är den ändå fantastiskt snygg!

 4. Carro W

  Min lille pojke när du är trött
  Och somnar i din säng så sött
  För mörkret ska du ej vara rädd
  En liten kanin sitter vid din bädd
  Och lyser upp den mörkaste natt
  Så du kan sova tryggt min skatt

 5. Jonna Aspenstedt

  Den fina kaninlampan skulle få lysa i min dotter Lykkes rum! Hennes storebror har precis bytt storlek så han skulle verkligen behöva lite nya snygga tröjor! Vi hoppas på vinst 🙂
  Instagram: jonnaaspenstedt

 6. Johanna Carphagen

  Denna fin lampan skulle få stå i min prins rum o lysa tryggt vid hans säng 🙂 följer på insta@ johannacarphagen

 7. Therese

  Åh vad söt! Om jag har turen med mig ska den få lysa hos mina barnbarn Ellen ett år och lillebror Liam en månad.
  Följer som Tesselina7212
  Kärlek till er och önskar er en riktigt God jul!

 8. Christina Frisberg

  Har inte instagram men provar ändå 🙂 Den helt bedårande lilla kaninlampan skulle få stå som tröst och skydd i min lilla Matias rum han älskar kaniner och skulle bli så himlens glad 🙂 Han bor ända nere i Madrid i Spanien och jag får inte träffa honom denna julen 🙁 och min längtan är så stor 🙁 den växer lite för var dag som går , men jag har skickat ner ett paket från Mormor & Morfar att öppna i morgon på julaftonen, då blir han glad och så får vi prata över acypen på datorn , då får jag försöka hålla tårarna borta och inte visa hur mycket jag längtar 🙂 <3

 9. Titti skarp

  men åh sån sötnöt den skulle jag ge bort till en vän som nyligen fått en liten tjej så vore kalas i barnrummet

 10. Lotta Larsdotter

  Min 3-åriga dotter skulle få den i sitt första egna rum. Så fint det skulle bli. Gillar på ig (larsdotterl)

 11. Maria

  Barnen skulle få ha den i sitt rum. De har en uggla nu men Filip har börjat säga att han är rädd för den så han vågar inte ha den tänd.

 12. Malin Svensk Björck

  Denna sötnos skulle få lysa i min systerson rum. Han skulle älska den och perfekt eftersom han är lite mörkrädd.
  Följer båda på instagram, malinsvenskbjorck
  Ha en härlig dan föredopparedan!
  Mvh
  Malin

 13. Munther

  Lampan skulle få bo i hallen mellan vårat sovrum och barnens rum så den kan lysa tryggt på natten så barnen ser när dom kommer in till oss på morgonkvisten!
  God Jul & Gott Nytt År.

 14. Christine Bergmark

  Denna söta kanin skulle få lysa i min lilla dotters rum som vi ska börja inreda nu under lovet. Heter bergmark på Instagram. ☺

 15. Emelie Persson

  Denna underbara lampa skulle få lysa inne hos min dotter, då hon sover väldigt oroligt om nätterna o ofta vill ha något tänt så skulle denna mysiga kanin lysa perfekt! ❤️

 16. Beatrice

  Den skulle få lysa tryggt i mina små döttrars rum, vi får snart våran tredje prinsessa,och denna kanske skulle uppmuntra vår 2 åring att sova i sitt rum genom hela natten ❤ tack för en fin julkalender och Godjul! (lillabea på instagram)

 17. Angelica Hallin

  Åh denna lampa är underbar, den skulle lysa så mysigt i min 7åriga dotter Cornelias rum. Hon älskar kaniner så denna skulle få henne trygg på nätterna.

  Följer på instagram -@angelicahallin

 18. Anna

  Den söta kaninen skulle få lysa i dotterns rum, då hon har börjat vilja ha en lampa tänd! Hon älskar kaniner & vill ha en riktig, men då resten av fam. är allergisk hade den här varit perfekt!

 19. Cilla

  Jag följer dem båda på instagram & min mörkrädda lilla tjej (som är född i kaninens år enligt den kinesiska kalendern) skulle få den sockersöta nattlampan. Den står faktiskt med på hennes önskelista (men har bara kunnat köpa en julklapp till henne i år) så det vore sagolikt om vi vann! 🙂

 20. Hanna Särkiniemi

  Jaa fort går det, de tycker jag också!
  Om jag vinner så Skulle den få lysa i vår dotters rum som Vi skall renovera i vinter!! 🙂

 21. Sandra

  Åh vinner jag skulle den söta lilla kaninlampan få flytta in hos lillasyster som är tokig i kaniner! Presentkortet skulle bli en pälsjacka till storasyster som just nu är på rea och är såååå fin! Storasyster skulle vara ljuvlig i den! /@momentsbysandra

 22. Anna Mårtensson

  Följer på insta med namnet vildvatten 🙂 lampan skulle lysa i min 3 årings rum ❤️ Han jag börjat tro på spöken och monster så en nattlampa hade vart perfekt

 23. Sara B

  De två äldsta barnen delar rum och i julklapp kommer den yngsta få en egen nattlampa att kunna ha i sängen då hon är väldigt mörkrädd. Den äldre blir utan, så om jag vinner så får hon den här! Följer båda sedan tidigare på insta (@sara_bengtssons)
  God jul!

 24. Yvette Karlsson

  Denna underbara nattlampan skulle få lysa och vaka över min son som är mörkrädd. Perfekt till hans rum, håller alla läskiga monster borta. (Utom de från monsters inc. De är välkomna)