VI TJUVSTARTAR MED EN KANON TÄVLING! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VI TJUVSTARTAR MED EN KANON TÄVLING!

Hej sötis!

Första advent idag. Galet? Har nog aldrig tidigare upplevt en höst som gått så fort.

Barnen är på Julmarknad med sin pappa har jag fått berättat till mig av Ellah genom telefonen och jag funderar på om jag lyckas få med mig Emil till någon marknad? Oftast köper jag inget, men det är lixom känslan man vill åt. Julkänsla delux!

På Tisdag är det första December och äntligen slipper man barnens tjat 😉 Dom har frågat sedan vi köpte hem Julkalendern NÄR man får börja öppna den och när man får börja kolla på Julkalendern på tvn. Nu äntligen 🙂

Min julkalender för er drar också igång då och jag är SÅ glad att få dela med mig av dessa ljuvliga priser till er.  En ny tävling varje dag fram till Julafton. Kan det bli bättre? Ja det kan det faktiskt. Hihi, för tänkte redan NU tjuvstarta med en tävling..

Nu har du chans att vinna en morgonrock eller ett nattlinne i valfri strl från 2-10 år från Beachhouse.

Jag drar “tre” vinnare som vinner en morgonrock samt “tre” vinnare som vinner ett nattlinne. Alltså har hela sex stycken chans att vinna. Hur underbart är inte det??

vinnsoftiebarn

Mina barn har gått i sina softies varje kväll och morgon sedan dom kom hem i början på veckan. Dom ser så mysiga ut och jag kan se framför mig hur dom hoppar i sina mjuka och varma morgonrockar på Julaftonsmorgon, kryper ner i vår säng och öppnar paket på Julaftonsmorgon. Åhh, lika underbart som på en film. Ni vet den där känslan som man kan få till ibland som känns taget som ur en film? Händer inte ofta då livet sällan är som en Hollywood film oftast vill framstå livet som. MEN ibland infaller sig den där känslan, som nu! 😀

IMG_2110

IMG_2118

IMG_2131

IMG_2135

Nybadad tös iklädd sitt nattlinne <3

Tävlingsregler: Kommentera här nedan vem du skulle överraska med ett nattlinne eller morgonrock samt gå in på instagram och följ @beachhousecompany.

På tisdag drar jag en vinnare utifrån Tävlingsreglerna 😉

Lycka till, all kärlek till dig!!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica M

  Jag skulle vilja överraska min storasyster med en morgonrock från ett märke som jag själv tycker väldigt mycket om. Sedan jag började studera så bor vi långt ifrån varandra (ekonomin är inte heller den bästa till att köpa julklappar som student) och det skulle vara roligt att kunna överraska henne med en morgonrock eller ett nattlinne, då hon har en tuff period i sitt liv just nu så skulle hon bli superglad!

 2. Angelica

  Skulle va perfekt till min 7, som hatar att ha kläder på sig. Direkt när vi kommer hem från skolan/fritis åker klädern av och morgonrocken (som har blivit för liten ) på 🙂

 3. Karin

  Jag skulle önska att jag vann till mina 2 syskonbarn. Jag träffar de väldigt sällan och skulle bli överlycklig om jag fick överraska dem med dessa vinster!

 4. emma

  Skulle viöja överrska min dotter med en morgonrock eller nattlinne då hon skulle bli super glad 🙂 en ensamstående mamma som jobbar inom vården så blir de inte så ofta överraskningar tyvärr 🙂 håller tummarna 🙂

 5. Marita Holm

  Åhh vilken vinst Jag vann
  Själv en morgonrock för längesen som jag bara älskar. Tänk och få överraska mitt lilla barnbarn med en likadan som Mormor har. Den står högst upp på önskelistan till Jul ✊✊

 6. Fia

  Om jag vinner så tänker jag överraska min älskade bonusdotter som är en myspysare av högsta rang, hon älskar allt som är mjukt och gosigt. Är det sedan lite lurvigt så är hon i himmelriket ❤️

 7. Maria Henrikson

  Skulle gärna överraska mitt lillamystroll Freja! Hon tycker det är toppen att skrota runt i nattiskläder! Nu är mycket urväxt och nattlinnen står högt på julens önskelista! Så fin hon skulle bli! Hoppas på turen! (Följer på Instagram findus1973)

 8. Josefine Jagersjö

  Åh det hade varit en perfekt present till min sex åriga dotter med en badrock, vi fick hem våran badtunna idag och nu är de ett måste med frote badrockar till hela familjen 🙂

 9. Nettan

  Åh en sån morgonrock fick jag känna på förra helgen och fick direkt ett “ha” begär 😉 Så underbart mjuk!
  Skulle gärna överraska min dotter med en om jag vann, faktiskt något som står högt på hennes önskelista!

 10. Ane wiberg

  Jag skulle vilja ge bort en morgonrock till min fantastiska 2åring som ska bli storasyster och visar kärlek och uppskattning till mig för man har ju haft en väldigt jobbig graviditet 🙂

 11. Carolina

  Jag skulle vilja överraska min stora lilla 6-åring som just nu är inne i en väldigt känslig period! 🙁 Omställningen att börja förskoleklass har varit väldigt stor, mycket tankar, tårar och funderingar. Han vill gärna mysa upp sig i soffan bredvid mig om kvällarna under en filt och vara sådär liten igen som han själv säger. <3 Inte lätt att börja bli stor när man vill vara liten också!! <3

 12. Heléne Olsson

  Har vi turen med oss, så får vår prinsessa Isabella, 3 år, mysa med något utav dessa urmysiga plagg. Då kan vi matcha varandra eftersom jag redan har glädjen av att mysa i min rock.

 13. Sandra

  Min dotter Astrid som fyller 4 år den 15/12. Hon har räknat ner till sin födelsedag (genom hur många som skall fylla år innan henne) sen i somras.

 14. Emmelie

  Skulle absolut ge morgonrocken till min dotter Nikki. Hon älskar att “skrota omkring” i något mysigt på morgnarna innan de vanliga kläderna ska på så hon skulle älska en så fin morgonrock!

 15. Heléne Olsson

  Om jag har turen att vinna något av detta, så skulle såklart vår lilla prinsessa Isabella få mysa runt i pyjamas eller morgonrock. Att få mysa är det bästa som finns och ännu bättre i dessa sköna. Då kan vi matcha varandra eftersom mamma här njuter av sin morgonrock redan.

 16. Isabelle p

  Önskar vinna en skön morgonrock till min skrutta och sockertopp. Min prinsessa älskar att bada och är en mystjej som hade älskat krypa ner i en mysig morgonrock efteråt.

 17. Michelle Kure

  Hej. Jag önskar att min son på 5 år skulle vinna denna lagom till sin födelsedag då han ofta är hemma o sjuk så är denna perfekt.

 18. Jenny Lindén

  Halloj Therese! Ser att det är är många tävlande och jag är ute i sista stund;) Men man måste prova lyckan! Ha en fin vecka & ta hand om er

 19. Nettan

  Jag skulle vilja ge en morgonrock åt min gosiga och underbara bonusson! kunde vara mysigt och gosigt att ha en morgonrock på sig när man äter frukost hela familjen. Eller bara mysa i när man ser på film innan läggdags. Vore toppen som en extra julklapp och det skulle glädja den 2,5 åringen något enormt

 20. Anna H

  Skulle överraska mina små vildingar här hemma. Nattlinnet skulle unga damen få att mysa i och vann jag morgonrocken skulle den unge herrn få den ❤️

 21. erika

  Om jag vann en morgonrock skulle mon supermysiga son på 2 år få den i julklapp då han älskar att sitta efter en lång dusch och bara mysa.
  Om jag vann ett nattlinne skulle jag överaska min systers dotter som oxå älskar att ha mysiga nattlinnen att ha på sig.
  Håller tummarna att vi kan få mysa lika mycket som ni <3

 22. Noomi

  Wow, vilken tävling, såklart måste jag bara vara med för att få chansen att testa om jag har turen att vinna. Har suktat efter dessa underbara morgonrockar bra länge, och håller tummarna för att få ge min lilla tös en riktigt mjuk och underbar julklapp i år! Tack för en fin blogg och tävling!

 23. Jessica Sundberg

  Följer som Jessicasundberg72. Jag skulle vilja överraska sonen som älskar att skrutta runt i sin alldeles för små morgonrock. Fick han välja skulle han gå till plugget i morgonrock

 24. Joi

  Jag skulle vilja överraska mig själv med en morgonrock. Jag köpte precis en sån här till min mamma och hon bor i sin. Det vill jag med göra följer som joi1977

 25. Maria

  Min dotter Elvira 7år önskar sig en morgonrock så det vore ju kul o ge henne en från Beachhouse. Håller tummarna!

 26. Klara nyhren

  Blir jag den lyckliga vinnaren så vill jag överraska min dotter Lova på 9 år med ett nattlinne el morgonrock! Ser helt ljuvliga ut!!!

 27. jill

  Åååå…. Har själv 2 flickor som sku älska både och men tror ja sku denna gång välja att ge en badrock till min systerdotter på just 2 år!

 28. Ann-Sofi

  Skulle vilja vinna en morgonrock till vår äldsta son. Han sover i kalsonger och går upp och sätter sig i soffan och virar filten runt sig för att han fryser, så då hade det varit perfrkt med en morgonrock ☺ nu hålker jag tummarna

 29. Sussi Nilsson

  Så fina! Jag skulle vilja ge den till mitt ex nya barn 🙂 Komplicerat? Ja det kanske det är. Men vi är en så kallad stjärnfamilj där mitt barns pappa fått ett barn med sin nya fru. Fantastiska pappa och härliga fru har fått den sötaste dottern. Hon skulle älska att få en sån i julklapp. Jag är tacksam för mitt barns skull att vi kan ha en sån relation idag <3

 30. Sara B

  Har en tjej här hemma som i februari blev storasyster för andra gången. Hon fyller sex år nu i Januari och hon förtjänar en mjuk och go morgonrock så mycket. Ibland räcker inte mitt tålamod till då hon är en tjej med mycket humör, mycket energi och mycket bus. Ibland glömmer jag att hon faktiskt också är en liten tjej som älskar att kramas och mysa. Hon är storasyster- en väldigt duktig sådan, men framförallt är hon min finaste största dotter som förutom att vara busig, även älskar att göra presenter till oss, som gärna går förbi och ger oss kramar och säger hur mycket hon älskar oss, och hon är min äldsta dotter som är så försiktig mot sin lilla syster att det bara vrider i hjärtat på än ibland. Hon förtjänar verkligen en morgonrock att mysa i här hemma, och nu måste jag nog gå upp och krama och pussa på min Lill stora tjej! //Sentimentala mamman

 31. Jessica Olofsson

  Följer på instagram som jessolofsson.
  Hoppas få överaska min son med en lyxig morgonrock att krypa in i härliga lata helgmornar.

 32. Annsofie

  om jag vann antingen morgonrocken eller nattlinnet så skulle jag he det till min underbara dotter på 2 år. Hon är avundsjuk på min morgonrock som jag brukar ha på mig när vi sitter i soffan å myser på kvällarna eller mornarna. Så det skulle vara en underbar julklapp till henne 🙂

 33. Magdalena

  Hej Therese! Skulle så gärna vilja ge min 2,5-åriga dotter en morgonrock. Hoppas och håller tummarna och önskar er en superfin december!

 34. Marie Tagesson

  Jag skulle vilja överraska mina äldsta tjej, 3,5 år med en morgonrock eller nattlinne. Hon växer så det knakar och det gör lillasyster också. Så lillasyster växer i storasysters morgonrock och nattlinnen! Vore toppen om de kunde mysa tillsammans i en morgonrock/nattlinne!

 35. Tesse

  Jag skulle överraska min lilla duktiga tvååriga Lava, som precis blivit helt torr dag och natt, med sitt första nattlinne.. En stor tjej som skulle bli ännu stoltare i nattlinne o inte ha bebispyjamas mer

 36. Emelie andersson

  Hej!
  Vilka underbara plagg! Hade varit fantastiskt att vinna! Ska imorgon få träffa ‘vår’ 10-åring för första gången som vi ska bli kontaktfamilj till. Hade redan planerat att köpa in något nattplagg till henne som han kan ha här de helger hon är hos oss. Så detta hade varit perfekt till henne!

 37. Pinglan!

  Hej! Jag skulle vilja överraska min kära son som älskar att mysa med allt som är lent o mjukt 😀 tänkte att jag kanske vinner nångång.. Känns lite omöjligt men man måste vara med ibland också!
  PS ! Du o Emil e ju vääärsta MYYYS paret 😀 han e ju för jävla snygg ;D

 38. Sofie

  Skulle vilja överraska min son på tre år med en morgonrock. Han skulle vara stolt som bara den om han hade fått se ut som sin stora hjälte pappa efter duschen.

 39. Andrea

  Jag skulle så gärna vilja vinna morgonrock/ badrocken/ nattlinnet till min underbara dotter Ofhelia som älskar att bada och sedan mysa i soffan framför teletubbies!
  Jag skulle bli jätteglad att få ge henne denna i julklapp

  Nu håller ja tummar och tår att vi denna får

 40. Julia Larsson

  Hej! Jag skulle gärna vilja överraska min dotter på snart 2 år med en mysig morgonrock. Hon är en busig och aktiv gullunge som älskar att bada, så efter badet på kvällen skulle en softie vara perfekt att ta på och gosa uppe i soffan innan läggdags 🙂

 41. Mathilda

  Jag skulle vilja vinna en morgonrock till min son som fyller 4 år dem 11 dec. Hinner den inte komma till dess blir de en perfekt julklapp! Inte lätt med presenter när de små fyller så när inpå julen! Tack för att du fixar tävlingar

 42. Lovisa

  Jag skulle vilja överraska mina underbara döttrar; Alva, Vera och Livia med dessa härliga, mjuka plagg. Mysigt att ta på efter kvällsbadet.

 43. Linn Norberg

  Jag skulle överraska min älskade son med en morgonrock till jul. Hans pappa ska få en och det vore perfekt om han också kunde få det 🙂

 44. Linda

  Skulle vilja överraska min TVILLINGBROR med en go morgonrock. VI fyller 36 (oj får ångest vid tanken ) nu på ONSDAG. O vi delar även denna födelsedag med en krabat till. Min brors lille son. Så vi är 3 i samma familj som fyller. Brorsan skulle behöva en go morgonrock när han nu e pappaledig m sin snart 1 åring o hasa runt i. O jag hade nog önskat ett läckert nattlinne. 🙂 jul- kram till eran goa familj

  1. Linda

   Alltså att min bror son får en morgonrock i present o min dotter ett nattlinne. Blev lite rörigt ser jag när jag skrev kram
   ( strl 2 på morgonrock o strl 10 på nattlinnet)

 45. Emmelie

  Jag skulle överraska min systerson som älskar klänningar och tycker det är orättvist att storasyster får sova i klänning (nattlinne) och han i pyjamas.

 46. Anna Mårtensson

  Jag skulle vilja ge en till min 3 årige kille här hemma som älskar mjuka och gosiga kläder 🙂 <3 gillar på instagram med namnet bilskatten 🙂

 47. Christina Frisberg

  Jag skulle självklart vilja att min lilla älskling Matias 4 år skulle få en sådan både fin och skön morgonrock att ha och mysa i 🙂 <3
  Jag har inte instagram men testade ändå 🙂

 48. Linda

  Hej, jag skulle gärna vilja ge min dotter en morgonrock då hon älskar att bada och det skulle vara underbart både för henne och mig att få gosa in sig i en mjuk morgonrock efter. Kram Linda

 49. Elin

  Jag skulle vilja vinna till min dotter Moa som är 4 år! Om hon själv fick välja skulle hon helst gå utan kläder då dom alltid sticks eller har en lapp som kliar haha 🙂 så en mjuk och gosig morgonrock, eller ett mysigt nattlinne skulle vara en underbar julklapp!

 50. Therese Drivemark

  Jag skulle vilja ge morgonrocken till min lille 2-åring. Som yngst i syskonskaran (och även yngst i bekantskapskretsen) är allt han äger och har ärvt av syskon och vänner. Det är absolut inget negativt med det men hade varit mysigt att vinna en sådan fin morgonrock till min fina grabb. //Therese

 51. Linda Normark

  Åh jag skulle överraska min älskade son Theo med en sådan fin mysig morgonrock. Han älskar att bada och den skulle passa perfekt att mysa runt i efteråt <3

 52. Johanna Carphagen

  Jag skulle överraska min älskade lille prins Ludvig med en alldeles egen gosig morgonrock! Mysiga mornar och kvällar med sagostunder hade det blivit med den, en perfekt julklapp i dess enkelhet! 🙂

 53. ann Persson

  Skulle vilja ge min son en morgon rock för han har ingen, hade varit så mysigt att ta på han en morgon rock efter badet❤

 54. Malin

  Min minsta av tre flickor på 1 år älskar att springa och ta ner sin morgonrock varje morgon och komma med den i högsta hugg för stt få på sig den. Sen går hon runt å mornar å myser så länge hon får. Så henne hade jag gärna vela ge en ny mjuk å fin morgonrock. Vinner vi ett nattlinne är det minstingen som får de med då hon växer så det knakar å växer ur allt hon har 🙂

 55. Maria

  Eftersom jag inte kan få egna barn att skämma bort så skulle jag överaska mitt gudbarn Gustav 7 år med en fin morgonrock! ! Han betyder allt för mig!!

 56. Maria Eremo

  Jag har inga egna barn att skämma bort med en sån underbar morgonrock, men däremot har jag massa härliga barn i min närhet. En av dem är Nell, 8 år. Hennes mamma är min bästa vän och har varit ensamstående sedan Nell låg i magen. Det har varit tuffa år, men Nells mamma har gjort ett fantastiskt jobb och har många gånger fått vända på kronorna. Nu vill jag skämma bort Nell ordentligt med något som jag tror att hon inte skulle få annars.

 57. Caroline

  Jag skulle vilja vinna ett fint nattlinne till mitt gudbarn, som snart fyller 4 år. Vi bor i olika städer nu, då jag har flyttat för att studera och det skulle vara så kul att kunna ge henne nått extra när jag kommer hem över jul 🙂

 58. Emma

  Skulle vilja överraska min dotter med ett härligt nattlinne.
  Hon avskyr vanliga pyjamaser och det är bara nattlinnen som godkänns av henne. Och detta ser ju verkligen super härligt ut.

 59. Annsofie

  Jag skulle vilja ge en morgon rock / nattlinne till till barnens kusin som tack för all hjälp vi fått av deras mamma (faster) i samband med min långa tid på sjukhus.

 60. Sara M

  Jag önskar vinna en härlig morgonrock till min son.
  Äldsta sonen på 2år och 4 månader älskade sin gamla morgonrock som nu har blivit för liten och som lillebror kommer få ärva.
  Vore kanon med en ny till storebror

 61. Malin

  Först och främst: Vilken rolig tävling!!
  Och för att svara på frågan.. Jag har två små killar som jag skulle vilja ge hela världen och till min lycka så har jag kollat efter just morgonrockar nu till jul då de båda önskar sig en sådan. Jag har dock inte riktigt hittat några som vi fattat tycke för men denna var ju verkligen hur fin som helst! Skulle passa perfekt, ser ut att vara så mysig och go! Skulle passa allra bäst på 4-åringen (minstingen och färgen vit är inte riktigt kompisar.. Än :P) Nu får vi hålla tummarna här hemma på att Tomte-Therese väljer oss! <3

 62. Lina

  HEEEJ! Hade jätte gärna velat vinna ett nattlinne till min lilla flicka! Hon hade älskat det! Perfekt julklapp nu när hon har växt ur alla sina 92 kläder & nästan alla 98 kläder också… Kram & glad första advent 🙂

 63. Fröken M

  Vilken fin vinst!
  Jag skulle vilja vinna en morgonrock till vår lilla Viggo 5 år.
  Ända sedan vi var på spa i somras har han pratat om att han “behöver” ha en egen morgonrock och tofflor här hemma så han kan ha sitt eget spa, så nu håller vi tummarna för tur.

 64. Jossan

  Hej! Vill först berätta att jag älskar din blogg, du har sån energi och man blir peppad av dig Jag skulle vilja göra en fin sak genom att ge denna morgonrock/nattlinne till något barn som inte får några julklappar. Jobbar i en förskola där vi har många olika kulturer och vissa som inte har det så bra ställt. Kan man göra något så vill jag göra göra vad jag kan

 65. Michaela

  Min äldsta som skulle älska denna morgonrock. Denna han hat nu börjar bli förliten och skulle passa perfekt att ge honom en sådan underbara morgonrock

 66. Sandra

  Hej:)
  Då min son absolut älskar sin morgonrock men har växt ur den nu så hade det passat perfekt att få överraska honom med det:)

 67. Jonna Aspenstedt

  Skulle vilja överraska min 2,5 åring med en fin morgonrock i julklapp Tror han hade älskat att mysa runt i den innan förskolan och innan läggdags.
  Instagram: jonnaaspenstedt

 68. Cissi J

  Skulle överraska min bästa kompis son. De har så fina produkter så en morgonrock skulle passa bra till julklapp. Mysiga o varma o gosiga i vintermörkret.
  Kram

 69. Jenny H

  Jag skulle överraska min flicka som precis har firat sin 5:e födelsedag. En morgonrock skulle komma väl till användning. Efter dusch och innan läggdax. Myyys!!!

 70. Sara Svensson

  Jag skulle vilja vinna en morgonrock till min son som har växt ur sin nuvarande.
  Följer de på instagram, mammasaras heter jag 🙂

 71. Sofie Skoog

  Hejsan!.
  Jag skulle vilja vinna detta till min underbara prinsessa . Då hon är så frusen, och känslig för att bli kall. Då hon får väldigt ont i sina leder. Det skulle vara den bästa julklappen, till min ögonsten.

 72. Petra Jakobsson

  Åh min femåriga (snart 6år) son önskar sig en “mjuk morgonrock och INTE en handduksrock” i julklapp 😉 vore ju helt underbart att få ge honom en mysig morgonrock att svepa in sig i på morgnarna här i kalla norrland.

 73. Pauline

  Skulle överraska stora dottern med en fin morgonrock! Ååå vad glad hon skulle bli glad! Hon knallar runt i sin som är för liten! Men den är så skön mamma jag vill ha den! Men skulle hon få en ny ja då kanske lillasyster skulle Kunna ärva den gamla sköna! 🙂

 74. Lisa

  Jag skulle vilja ge min härliga och alldeles galna 3-åriga systerdotter en mysig morgonrock så kanske hon sitter still någon sekund för att mysa med moster.

 75. Sofie

  Önskar en sån till min 3åriga Texas som älskar att duscha och bada och skulle älska att mysa omkring i en sån.
  Trevlig 1 advent. Kram Sofie

 76. Sofia

  Åh vilka fina Hade velat ge dessa underbara morgonrockar o nattlinnen till mina älskade syskonbarn, Hilma, Louise o John

 77. Jessica

  Jag hade överraskat mitt gudbarn med den fina morgonrocken! Han har precis blivit storebror och förtjänar att bli lite extra bortskämd.

 78. Lena

  Åh har lovat mina små tjejer att köpa nya nattlinnen till dom eftersom de nästan växt ur sina nuvarande. Så det skulle vara en perfekt överraskning att få ge någon av dom ett nytt nattlinne när de kommer till mig nästa gång. 🙂