ÄR SÅ NÖJD OCH DET BLIR SÅ BRA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

ÄR SÅ NÖJD OCH DET BLIR SÅ BRA!

Hej vännen! Redan fredagkväll..

Huset ekar tomt, men just för tillfället är det ganska skönt. Barnen åkte hem till sin pappa för några timmar sedan och Emil spenderar kvällen hos en kompis med Fifa spel och öl. Jag pysslar lite i hemmet, ska ha Idomys med en stor påse godis och gå till tvättstugan i reklampauserna. Tycker det kan vara ganska skönt att pilla i hemmet i lugn och ro 🙂

Rullade  nyss ut den nya mattan på golvet som kom idag på posten. Vi är så nöjda. Fick mer feeling på piffandet så funderar på att byta till Julgardiner nu i kväll.?

Nu när vi bonar om i hemmet och gör det till “vårt så är vi också på jakt efter en soffa. Skulle vilja ha en ljusare soffa. Ljusgrå kanske? Vågar man sig på en ljusare soffa nu när barnen är äldre, eller är det bara dumt tänkt av mig? 😉 Tror en tre-sits soffa med två fåtöljer hade gjort sig så bra här i vardagsrummet..

En soffa vi tittat på tidigare ligger nu under kampanjpris inne hos Thesofastore så funderar på att beställa hem den som en lite för tidig 30 års present. Är inte länge kvar tills jag blir 30. Herregud, knappt så jag tror på det själv. 11 Januari för att vara exakt!!

20151127_134559

IMG_2160

IMG_2152

IMG_2154

Tänk er en ljusgrå soffa till denna matta och ett ljusare soffbord! Åhh, det kommer bli SÅ fint!! Senaste tiden älskar jag ljusare inslag av möbler för att piffa färg med kuddar, inredning och annat..

Jag vill passa på att tipsa dig om att thesofastore just nu kör på Black Friday med kanon erbjudanden enda fram till Måndag.

B.l.a 20% rabatt på soffor, 15% på alla lampor, 20% på alla mattor, 15% på alla fåtöljer och mycket mer. Så in och kika efter HÄR 

Nu ska jag ta ett glas vin och sjunka ner i soffan framför Idol innan det är dags att springa första vändan till tvättstugan 😉 Vad roar du dig med ikväll??

Ta hand om dig, lova mig det? Du är värdefull och ingen är som du!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.