Therese Wickman

5 SKILLNADER PÅ ETT FÖRHÅLLANDE INNAN MAN FICK BARN TILL EFTER!

Blev full i skratt förra veckan när vi satt mitt under en middag och Emil kom utfarandes från toaletten där han skulle hjälpa Ellah och sade: Therese, seriöst du måste komma!! Nu!

Jag: Va, vadårå?

Emil: Seriöst, har du sett hur mycket bajs? Har aldrig sett en unge få ut så mycket?

Då slog det mig hur annorlunda ett förhållande med barn låter mot ett förhållande utan 😉 Jag och Emil är fortfarande i nykär stadiet men här pratas det bajs, snor och annat mer än vad vi hinner prata gulligull…

5 skillnader man numera upplever som normalt i ett förhållande…

1. Vet inte hur många gånger vi påbörjat intimt myspys när vi får avsluta för något av barnen vaknar… Ungefär sådär minst varannan gång? 

2. Lugna och romantiska middagar är ett minne blott! Ungefär varje måltid blir avbruten för att nått av barnen ska gå på toaletten för att bajsa. Varför alltid under middagen? Som om man behöver göra plats åt mer mat 🙂 Det gäller att inte vara kräsen längre. Gå från mattallriken till att torka rumpa till att gå tillbaka för att äta… Man får vara glad om man äter något som inte liknar det som precis kommit ur ungen, för det händer!

3.  Att hålla sin partner i handen när man tar en promenad är inget man är bortskämd med numera. Det är vardagslyx om man får hålla sin pojkvän i handen. Istället bråkas det mellan barnen vems tur det egentligen är att hålla mamma i handen. Har vi alla tre barn hemma så kan ni säkert se situationen framför er när alla tre barn vill hålla just mig i handen och jag har endast 2 händer. ? Tänk att det enklaste kan bli sådana situationer.

4. Det här med att man absolut inte bajsar i ett förhållande det kan man glömma. Ni vet hur man diskret vill smita in på toaletten för att utföra sina behov utan att din pojkvän misstänker nått? Sånt gör man ju inte som tjej 😉  Nu mera kan man glömma allt vad diskret heter.  Nu får man tala om högt och tydligt för alla i familjen att mamma minsann måste in på toaletten för en stund. För att få ett Ok för annars ska det ”alltid” vara nått just dom minuterna jag väljer att smita undan..

5. Titta på film eller serier ihop som dom flesta nyförälskade tycker om att göra? Haha, vilket skämt. Här hemma är det barnkanalen som rullar dygnet runt. Vi kan varenda introlåt till varenda barnprogram… Timmy, hej timmy, är ett litet lamm som vill testa allt. Timmy, hej timmy.. Som sagt 😉

Känner du igen dig i något av dom ovanstående punkterna?

20150906_002644 20150624_174525

Ibland kan jag känna att jag är en aning vilsen utan barnen. Vad gjorde jag egentligen innan jag blev Mamma? Vad lade jag min tid på?

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Clara Toll

    Hej Therese! Jag hittade inga kontaktuppgifter till dig, men om du har tid och vill så maila mig gärna på mailen du ser ovan! Jag fick en liten idé om att starta ett litet samarbete med dig och skulle vilja träffa dig, om du skulle vara intresserad! Maila mig så berättar jag mer!

  2. Linda

    Det är sjukt skönt att se att det är precis samma ljud i skällan hos andra. Dock kommentaren om hur mkt bajs en liten person kan rymma kommer från äldsta dottern på 9 år som för det mesta är världens bästa syster och hjälper lillebror snart 3 år vid behov. Efter klockan 19 är det mamma och pappa tid men den går gärna åt att duscha och ta vara på disk osv osv.

  3. Pauline

    Låter precis som hemma hos oss! Dock kan jag tycka lite synd om min sambo som blev inkastad i våran familj med ett barn som är Precis som dina kan ställ sig upp och skrika mitt i maten jag behöver bajsa! Men samtidigt så har han valt oss! 🙂 allt vad bajs kiss och snopp snippa är vardag här nu! 🙂 stora snacket här hemma just nu är varför vi inte har en mamma till istället för en pappa! Nästan så 4 åringen blev arg för att jag inte blev kär i en mamma! 😉 haha