Therese Wickman

ÄR JAG SJUK I HUVUDET?

Sedan jag blev mamma har jag så himla svårt för att sova ensam i huset, allså helt ensam.

Emil sov borta igår hos en vän och barnen är hos sin pappa och kommer hem om någon timme.

Man tycker jag borde sova som bäst när jag ligger ensam i den stora sängen.Jag får plats, ingen som snarkar mig i örat eller ungar som springer in på natten?  Men nej, jag trivs inte alls med det. Jag vrider och vänder på mig och vaknar supertidigt alldeles kallsvettig. Hur kommer det sig? Är jag helt sjuk i huvudet eller? 😉

Till något helt annat, jag är på jakt efter Julklänningar till tjejerna. Någon som har något tips på fina julklänningar så får ni gärna tipsa mig <3

När barnen kommer hem ska jag överraska dom med att vi ska åka med kusin Siri och Mormor till badhuset. 🙂 Barnen älskar att bada, dock är jag kanske inte lika förtjust även om det är kul. Upplever det alltid så kallt i badhus?

352878

Nu ska jag packa badväskan och hinna svara på några mail innan ungarna kommer.!

Hoppas du haft en fin helg ?

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Tycker det är så himla fint att du skriver flickorna och räknar in Emils dotter.
    Jag har sett så många gånger att den nyes barn är jobbiga och man sätter sina egna högre och gör skillnad på barnen. Varför skaffa en ny med barn om man inte kan tåla barnen??
    Bea gjort av dig!!

    1. theresewickman

      Tack, fint sagt av dig! Ja här hemma och är jag jättenoga att se det som att jag har tre barn, även om bara två är det rent biologiskt. Dom ska ha samma kärlek, uppmärksamhet, uppfostran, tid mm. För mig/oss är det ganska självklart, men har förstått att det inte är många som har det så?
      STor KRAM till dig <3

  2. Annso

    Samma här, sover jätte oroligt även när jag är själv hemma med barnen.
    Somnar, sover oroligt och ryckigt. Hör minsta lilla ljud utifrån. (Tanke på allt dom händer i vår värld). Oroar mig för att någon ska ta sig in via balkongen och gå in i barnens rum (barnens får oftast sova hos mig när pappan är borta över natten). Drömmer konstiga drömmar. Har många gånger funderat på att om jag är sjuk i huset med alla dessa tankar/oro. Är rädd att somna nästan.